Blog podjetja

Doma je lepo. V pisarni tudi!

Ko so na začetku marca razglasili epidemijo in delo od doma ni bilo več samo možnost, ampak praktično nuja, smo v pisarni hitro spakirali dodatne monitorje ter ostalo opremo in se na hitro pozdravili, misleč da se ponovno vidimo čez dobra 2 ali 3 tedne.
Avtor:
Lena
Objavljeno: 20. 5. 2020

Spletna dostopnost, 1. del: standardi in zakonska ureditev

Spletna dostopnost (Web accessibility) je široka tema, ki pomeni, da so spletne strani, orodja in tehnologije narejene na način, ki omogoča tudi uporabnikom z ovirami nemoteno zaznavanje, razumevanje, krmarjenje in upravljanje spletne strani.
Avtor:
Tjaša
Objavljeno: 21. 4. 2020

Spletna dostopnost (2. del): razvoj dostopne spletne strani

Pri razvoju dostopnih spletnih strani je potrebno razumeti uporabnike, enako pomembno pa je tudi razumeti, na kakšen način s spletno stranjo upravljajo. Testiranje spletne strani namreč pogosto poteka skozi oči teh uporabnikov in bolje kot jih razumemo, bolj prilagojena bo lahko naša spletna stran.
Avtor:
Tjaša
Objavljeno: 21. 4. 2020

Brezplačni spletni tečaji za učenje programiranja

Čas, ki ga preživljate doma, lahko izkoristite za nadgradnjo obstoječega znanja ali pa strast do programiranja odkrijete popolnoma na novo. Agiledrop ekipa je pripravila seznam spletnih strani, videov, mobilnih aplikacij in Youtube kanalov, s pomočjo katerih lahko znanje programiranja osvojite ali nadgradite. 
Avtor:
Lena
Objavljeno: 17. 3. 2020

Kako poteka dan Agiledrop razvijalca?

Zunanji opazovalec bi hitro sklenil, da je dan enak dnevu; pride v službo, se usede pred računalnik, oddela svoje in gre domov - včasih je to malo prej, drugič malo kasneje, ampak v osnovi je to to. Oh, kje pa! Na srečo se zunanji opazovalec moti, dnevi in tedni pri nas so veliko bolj razgibani in pestri.
Avtor:
Lena
Objavljeno: 27. 1. 2020

Agiledrop v letu 2019

Leto 2019 je bilo za Agiledrop uspešno nad pričakovanji, zaradi česar smo si leto 2020 zastavili še bolj ambiciozno!
Avtor:
Marko
Objavljeno: 9. 1. 2020

En nasmeh na dan, odžene stres stran

Nestresno delovno okolje je eno izmed temeljnih načel, ki ga na Agiledropu z veseljem izpostavljamo; nanj ne boste naleteli samo v vseh zaposlitvenih oglasih, temveč je to nekaj, kar z veseljem prakticiramo vsak dan, v vseh pisarnah. 
Avtor:
Lena
Objavljeno: 6. 1. 2020