Blog podjetja

Brezplačni spletni tečaji za učenje programiranja

Čas, ki ga preživljate doma, lahko izkoristite za nadgradnjo obstoječega znanja ali pa strast do programiranja odkrijete popolnoma na novo.

Agiledrop ekipa je pripravila seznam spletnih strani, videov, mobilnih aplikacij in Youtube kanalov, s pomočjo katerih lahko znanje programiranja osvojite ali nadgradite. 

Spletne strani

https://www.w3schools.com/
Če vas je učenje spletnega razvoja kadarkoli zamikalo, ste se z W3schools že srečali. Spoznate se lahko tako z osnovami front-ena kot back-enda.

Avtor:
Lena
Objavljeno: 17. 3. 2020

Kako poteka dan Agiledrop razvijalca?

Zunanji opazovalec bi hitro sklenil, da je dan enak dnevu; pride v službo, se usede pred računalnik, oddela svoje in gre domov - včasih je to malo prej, drugič malo kasneje, ampak v osnovi je to to. Oh, kje pa! Na srečo se zunanji opazovalec moti, dnevi in tedni pri nas so veliko bolj razgibani in pestri.
Avtor:
Lena
Objavljeno: 27. 1. 2020

Agiledrop v letu 2019

Leto 2019 je bilo za Agiledrop uspešno nad pričakovanji, zaradi česar smo si leto 2020 zastavili še bolj ambiciozno!
Avtor:
Marko
Objavljeno: 9. 1. 2020

En nasmeh na dan, odžene stres stran

Nestresno delovno okolje je eno izmed temeljnih načel, ki ga na Agiledropu z veseljem izpostavljamo; nanj ne boste naleteli samo v vseh zaposlitvenih oglasih, temveč je to nekaj, kar z veseljem prakticiramo vsak dan, v vseh pisarnah. 
Avtor:
Lena
Objavljeno: 6. 1. 2020

Uporabni tečaji za učenje spletnega razvoja

Pri Agiledropu velik pomen pripisujemo izmenjavi znanja in osebnostni rasti, obe vrednoti pa želimo širiti tudi izven podjetja. V tem članku si bomo ogledali nekaj najbolj priljubljenih tečajev za učenje spletnega razvoja, ki vam bodo pomagali začeti vašo razvijalsko kariero.
Avtor:
Tim
Objavljeno: 9. 10. 2019

Agiledrop prihaja v Novo mesto

Zaradi uspeha naše mariborske in celjske pisarne zdaj z veseljem oznanjamo, da bomo odprli pisarno in sestavili ekipo tudi v Novem mestu.
Avtor:
Tim
Objavljeno: 22. 8. 2019

Družini prijazni teambuildingi pri Agiledropu

V tem prispevku bomo opisali zabaven poletni teambuilding, ki smo ga preživeli skupaj. Dobili boste odličen vpogled v to, kako izgledajo Agiledrop teambuildingi, in videli, da je pri njih res poskrbljeno za vse raznolike okuse in starosti.
Avtor:
Tim
Objavljeno: 10. 7. 2019