Brezplačen
Drupal tečaj

Brez izkušenj je težko dobiti priložnost, brez priložnosti pa je težko nabrati izkušnje. Ta krog lahko prekineš z udeležbo na tečaju, ki smo ga zate pripravili v podjetju AGILEDROP.

V kolikor so ti tehnologije HTML, CSS in PHP že poznane, se lahko udeležiš tečaja, kjer se boš spoznal s sistemom Drupal. Drupal je platforma, ki jo uporabljajo največja podjetja in organizacije, kot so NBC, Tesla Motors, Bela hiša in mnogi drugi. S tem odprtokodnim sistemom je mogoče razviti spletna mesta, trgovine in poslovne aplikacije.

Izkušeni mentorji iz ekipe podjetja AGILEDROP bodo tvoje osnovno znanje nadgradili z najboljšimi praksami razvoja spletnih rešitev na platformi Drupal.

Udeleženci tečaja boste pridobili:

 • Napredna znanja konfiguriranja Drupal spletnih mest,
 • osnovna znanja razvoja predlog oziroma tem in
 • osnovna znanja razvoja modulov.

Udeležence, ki bodo pokazali največji napredek, bomo povabili, da se pridružijo ekipi in se redno zaposlijo v podjetju kot "junior" razvijalci. Število delovnih mest ni omejeno.

V kolikor te zaposlitev takrat še ne bo zanimala, pa boš pridobljena znanja s pridom izkoristil na drugih področjih spletnega razvoja.

Prijava

Preko obrazca se lahko prijaviš na naslednji brezplačni tečaj.

Potek delavnic

 • 3 tedne 
 • 2x tedensko 
 • ponedeljek in četrtek
 • od 16:30 do 18:00

Začetek tečaja

Ob zadostnem številu prijav. Vsem prijavljenim bomo poslali obvestilo.

Status

Predavatelja

bostjanBoštjan Kovač

Direktor razvoja in mentor v podjetju AGILEDROP

Certificiran Drupal razvijalec, Inženir računalništva

igorIgor Čurk

Drupal razvijalec in mentor v podjetju AGILEDROP

Certificiran Drupal razvijalec, Diplomirani pedagog

Na tečaju boste spoznali:

 • Drupal site building
  Za Drupal je na voljo preko 10.000 modulov. To nam omogoča, da so naši projekti podobni sestavljanju z LEGO kockami. Na tečaju vas bomo naučili, kateri moduli so najbolj priljubljeni in kako se jih konfigurira.
 • Drupal theming (front-end)
  Dizajn spletnega mesta pripravi oblikovalec, naloga razvijalca Drupal tem pa je, da dizajn kar se da natančno implementira. Naučili vas bomo, kako razviti Drupal teme, optimizirane tudi za mobilne telefone.
 • Drupal development (back-end)
  Večkrat se znajdemo v situaciji, ko nam nobena kombinacija modulov ne reši specifičnega problema. Naučili vas bomo, kako razviti Drupal modul po meri in vam pokazali najboljše razvijalske prakse.
   

Potrebna predznanja:

 • Vsi tečajniki morajo poznati osnove tehnologij HTML, CSS in PHP.
 • Predavanja bodo potekala v slovenščini, vendar je priporočljivo znanje angleškega jezika.

Cena udeležbe

Tečaj je brezplačen, ampak si zaradi omejenih mest in v primeru večjega zanimanja pridržujemo pravice selekcioniranja udeležencev. Kandidate bomo izbrali na podlagi izkušenj in interesa za zaposlitev po koncu tečaja.

Zaposlitev

Udeležencem, ki bodo tekom tečaja pokazali dober napredek, bo podjetje AGILEDROP D.O.O. ponudilo redno zaposlitev za nedoločen čas.

Pretekli tečaji

Tečaj smo prvič organizirali septembra 2017. Desetim udeležencem smo v 12-ih urah predstavili osnove Drupala in jih naučili najboljših praks razvoja. Veseli smo, da smo lahko eno udeleženko povabili tudi na razgovor za delo in jo kasneje zaposlili.

Po treh mesecih mentorstva s strani AGILEDROP-a sem postal sestavni del ekipe še pred zaključkom svojega študija.

Matic; bivši študent Fakultete za računalništvo, danes razvijalec

Na delavnicah smo delali na nekem projektu in tako vse skupaj spoznavali, hkrati pa si lahko ob delu od mentorjev dobil odgovore na kakršnakoli vprašanja.

Kristina; udeleženka tečaja, ki se je zaposlila v podjetju