Magento razvoj spletnih trgovin

Zakaj Magento

Zasnovan za rast, zgrajen za fleksibilnost

Magento je sodobna platforma v oblaku z odprtokodnim ekosistemom. Prilagodljiv je za B2C, B2B in hibridne rešitve. Magento je mogoče razširiti preko nakupovalnega vozička v vse nakupne procese, vključno z e-pošto, mobilno izkušnjo, s fizično trgovino in v druge spletne trgovine (kot npr. Amazon). 

Prenovljena uporabniška izkušnja

Z Magentom ustvarite vsako nakupovalno izkušnjo privlačno in brezhibno. 

Znižajte poslovne stroške

Znižajte stroške, sledite prodaji in zalogi ter avtomatizirajte ponavljajoče naloge z Magento nadzorno ploščo. Prihranite ure napornega dela in ponovno investirajte svoj čas v podjetje.

Hitro na trgu

Magento je zelo prilagodljiv in prijazen uporabniku, tako da lahko hitro in brez večjih težav zaženete spletno stran, se nemudoma prilagodite potrebam trga in dosežete donosnost naložbe hitreje kot kadarkoli prej. 

Spodbudite rast prihodkov

Združite več nakupovalnih izkušenj, vključno s trgovinama Amazon in eBay. Vso zalogo in prodajo lahko upravljate z enotnim sistemom za nadzor in distribucijo izdelkov.

Kako vam lahko pomagamo?

Naši predstavniki so vam pripravljeni prikazati pozitivne lastnosti Magento platforme na vaše poslovanje na spletu.

Kontaktni podatki

Funkcionalnosti

Segmentacija kupcev in osebna prilagoditev

Povečajte prodajo s prilagojenimi nakupovalnimi izkušnjami - dinamično prikazovanje vsebin, promocije in določanje cen za posamezne segmente kupcev na podlagi njihovih osebnih lastnosti, kot so lokacija, spol, zgodovina naročil, starost, seznami želja in drugo. Ciljate lahko tudi na neznane obiskovalce spletne strani na podlagi ogledanih izdelkov ali predmetov v njihovi košarici. 

Dinamična pravila na podlagi odnosov med izdelki

Nastavite samodejna pravila za določanje najbolj prodajanih, navzkrižno prodajanih in sorodnih izdelkov za predstavitev le-teh specifičnemu segmentu strank. Pravila se preprosto upravljajo z orodjem, ki temelji na pogojih, in tako omogoča enostavno ciljanje na predloge izdelkov, ki pospešujejo prodajo in povečujejo povprečne vrednosti naročila.

Takojšen nakup

Spodbudite vračajoče se kupce z možnostjo “takojšnjega nakupa”. Stranke lahko uporabijo predhodno shranjene podatke za plačilo in dostavo ter s tem preskočijo korake pri oddaji naročila, kar pospeši in olajša proces nakupa, zlasti mobilnim uporabnikom.

Priprava in predogled vsebine

Povečajte prodajo in donos s tem, da omogočite svojim prodajnim ekipam preprosto ustvarjanje, predogled in načrtovanje posodobitev vsebin brez vključevanja IT služb. Časovnica na nadzorni plošči prikazuje predogled vseh sprememb glede na datum, ali ogled spletne strani, s čimer se zagotovi brezhibno nakupovalno izkušnjo za kupca in optimizira čas ter vpliv na posodobitev spletne strani. Za večjo učinkovitost je priporočljivo samodejno razporejanje posodobitev ob načrtovanem času.

Vizualno trženje

Spodbudite večjo prodajo z optimizacijo kategorij izdelkov tako, da uredite izdelke s preprostim “drag-and-drop” vmesnikom ali pravilom razvrščanja izdelkov - najbolje prodajani, barva, cena ali novost. Prihranite čas s pravilom za razvrstitev izdelkov v kategorije na podlagi njihovih lastnosti, kot so blagovna znamka, cena ali datum izdelave.

Napreden iskalnik

Obvladujte veliko količino podatkov in enostavno nastavite obseg iskanja z integrirano tehnologijo Elasticsearch. “Elastično iskanje” ponuja predloge pri zatipkanju, najpogostejših iskanjih in najpomembnejših lastnostih ter pri iskanju sinonimov za povečanje ustreznosti iskanja.

Odzivna oblika

Teme za hitro izdelavo spletnih strani so optimizirane za katerokoli napravo, saj uporabljajo vgrajene referenčne odzivne oblikovne teme. Odzivne teme se prilagajajo pri prikazovanju menijev, slik, blagajn in drugih funkcij, ki ustrezajo zaslonu namizja, prenosnih in tabličnih računalnikov ter mobilnih naprav. Teme so primerne za uporabo na napravah na dotik, enostavno se prilagodijo in ponujajo prednosti SEO.

Integrirana funkcionalnost B2B

Prenovite B2B izkušnjo s tem, da nagradite zvestobo, zmanjšate stroške in spodbudite novo rast. Poslovnim strankam omogočite kreiranje računov podjetja, nastavitev več kupcev z opredelitvijo njihove vloge in odgovornosti, s preprostimi samopostrežnimi orodji. Ustvarite kataloge in cenike po meri, tako da kupcem zagotovite posebne pogodbene pogoje pri nakupu na spletu, ponudite plačilo po dobavnici in posledično povečajte prodajo. Omogočite “takojšnje nakupovanje” s hitrimi naročili, seznami in poenostavljeno zahtevo za ponavljajoče nakupe ter s tem spodbujajte dolgoročno zvestobo strank.

Zmogljiva skrbniška izkušnja

Delujte učinkovito s sodobnim in z intuitivnim uporabniškim vmesnikom. Nadzorna plošča omogoča spremljanje vašega poslovanja s hitrim dostopom do podatkov o prodaji, naročilih, iskalnih izrazih in najbolj prodajanih izdelkih. Izboljšana navigacija in iskanje olajšata iskanje informacij, zaslon za upravljanje pa je možno prilagoditi in shraniti ter si tako olajšajte vsakodnevne naloge.