Blog

Uvajanje skozi oči naših razvijalcev

Thursday, June 07, 2018 by Ana

Mentorstvo in uvajalni projekt pomagata razvijalcu, da se uspešno vključi v delovno okolje in spozna najboljše prakse v Drupalu. O mentorstvu in uvajalnem projektu sem se pogovarjala z našimi razvijalci, poglejmo, kaj so povedali.

Od začetnika do izkušenega razvijalca

Tuesday, May 29, 2018 by Ana

Ste na začetku svoje karierne poti kot razvijalec? Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, kako se spoprijeti s kariernim razvojem razvijalca in uspeti v najkrajšem možnem času.

Kako integrirati Google Analytics v Drupal

Thursday, May 10, 2018 by Ana

Pomembno je, da lahko sledite statistiki vašega spletnega mesta. Eno orodje, ki izstopa na tem področju in najverjetneje premaguje vse ostale v priljubljenosti, ko govorimo o spletni analizi, je Google Analytics. Oglejmo si, kako lahko integrirate Google Analytics z Drupalom, specifično z Drupalom 8.

Stres? Ne, hvala!

Wednesday, April 04, 2018 by Ana

Največji sovražnik današnjega časa je stres. Preberite, kako se soočamo z njim v našem podjetju.

Je Drupal optimiziran za spletne iskalnike?

Monday, March 26, 2018 by Ana

Drupal je zelo zmogljiv sistem, ki zagotavlja optimizacijo spletne strani s svojimi moduli. Omogoča nam nadzor nad vsemi elementi spletnih strani s pomočjo že nameščenih orodij za avtomatizacijo, ki ga postavlja na sam vrh CMS-jev optimiziranih za iskalnike. Poglejmo nekaj primerov.

Intervju z Igorjem, našim vodjem razvoja

Friday, March 16, 2018 by Ana

Igor nam je pojasnil, kako se je njegova kariera spremenila v nekaj letih, odkar dela pri AGILEDROP-u. Dve njegovi najpomembnejši funkciji v podjetju sta, da je članom ekipe vedno na voljo in da preverja, da naročniki od nas dobijo točno to, kar pričakujejo.

Zakaj je Drupal varen CMS?

Friday, March 09, 2018 by Ana

Drupal je odprtokodni sistem, zato se lahko marsikdo sprašuje ali je varen. Za njegovo varnost skrbijo Drupal strokovnjaki, ki ga skrbno preizkušajo. Gesla so vedno strogo šifrirana, moduli pa so pregledani s strani skupnosti. Vse to so razlogi, da je Drupal eden najbolj varnih CMS-jev na svetu.

Katera znanja so priporočljiva pred pridružitvijo Drupalu?

Friday, February 09, 2018 by Ana

Ali ste se odločili, da boste postali Drupal razvijalec? Čestitke! To je odlična odločitev. Kot junior Drupal razvijalec se boste soočali z nekaterimi izzivi. A ne skrbite; vsak Drupal razvijalec je šel skozi to. Toda kakšne veščine potrebujete za pridružitev skupnosti Drupal?

To je Boštjan, naš direktor razvoja

Thursday, February 01, 2018 by Ana

Danes bomo predstavili Boštjana, direktorja razvoja podjetja AGILEDROP. Preberite si, kakšne so njegove odgovornosti v podjetju, s kom je vsakodnevno v stiku in kako izgleda njegov tipični delovni teden.