Napredne spletne rešitve

Pri razvoju delamo večinoma z Drupalom, saj tudi najbolj zahtevnim naročnikom omogoča napredne rešitve.

Zmogljiv backend

Backed temelji na PHP-ju, s katerim lahko zagotovimo najbolj učinkovite rešitve za raznolike zahteve naročnikov.

Privlačen frontend

Naj bo to vanilla JavaScript ali ogrodje po vaši izbiri, rezultat bo vedno sodoben in dostopen UI.

Skrbimo za razvoj največjih spletnih mest globalno znanih podjetij in organizacij

Skupaj z agencijami iz celega sveta naša ekipa razvija spletne rešitve za podjetja, kot so Nestlé, Qatar Airways, Addiko Bank, Radio France in UNESCO. Do danes ima ekipa za sabo več kot 200 uspešnih projektov.

agencies

Prisegamo na najnovejše tehnologije in moderne prakse razvoja

Ponosni smo na to, da uporabljamo le najsodobnejše tehnologije in prakse razvoja. Tako naši ekipi omogočamo vedno nove izzive v optimalnih delovnih pogojih, naročnikom pa zagotavljamo najvišji standard kakovosti.

Zaposlimo razvijalce

Nudimo delo na odmevnih projektih v odličnih delovnih pogojih. Naši naročniki so mednarodne organizacije kot je UNESCO, velika IT podjetja kot je T-systems, legendarne agencije kot je Ogilvy in mnoge druge globalno znane blagovne znamke. Projekti na katerih delamo so spletne aplikacije in platforme, ki jih dnevno uporablja več sto tisoč ljudi.

Vsak član ekipe ima možnost, da najde zase idealen položaj znotraj podjetja, lahko pa se osredotoči na svoje področje in se v njem izpopolnjuje. Si želiš postati del super ekipe, ki te bo vedno cenila in ti stala ob strani?

Pridruži se nam

Kaj ponujamo zaposlenim

  • Omogočamo uvajanje pod okriljem mentorjev, kjer se novi razvijalci tekom uvajalnega projekta na uporabnih primerih priučijo najsodobnejših praks razvoja in dela z najnovejšimi tehnologijami.
  • Posebno pozornost posvečamo ravnovesju dela in prostega časa. Ne želimo, da bi člani ekipe na račun izgorelosti ali dodatnega dela manj časa preživeli z družino ali prijatelji.
  • Transparentni smo glede možnosti napredovanja. Poklicna pot in temu primerna plača sta pri nas jasno opredeljeni; trdo delo je vedno upoštevano in nagrajeno. 

Več o tem kaj ponujamo

Zaposlimo razvijalce