Ustanovitelji

Marko BahorIztok Smolič in Boštjan Kovač so leta 2013 ustvarili podjetje, v kakršnem so sami vedno želeli delati.

Marko Bahor

Direktor

V AGILEDROP-u imamo samo sposobne ljudi, ki so strokovnjaki na svojih področjih. Moja naloga je, da se prepričam, da delajo tisto, v čemer so najboljši in da razvijajo svoj potencial. Rad jim pomagam, da se lahko še naprej karierno in osebnostno razvijajo z raznimi delavnicami, tečaji angleščine, mentorstvom itn. Prav vsem zaupam in iskreno lahko rečem, da imam srečo, da lahko delam s tako super ljudmi. 

Vendar pa obstajajo tudi časi, ko vsaka oseba rabi malo motivacije in usmeritve. Se zgodi, da več oseb dela na isti ideji ali projektu, komunikacija med njimi pa se je nekam izgubila, napredek projekta pa je zelo počasen ali celo ustavljen. Zgodilo se je tudi, da so enostavno čakali eden na drugega, da bo kdo kaj naredil. :) Tudi v takih primerih vstopim jaz. 

 

The job of a managing director is to make sure he is not needed so that the company can run by itself even if the MD is not around. 
- Vesa Palmu

Ne razmišljam le na to, kdo bi moral opravljati kakšno nalogo danes, ampak mislim že na to, kateri oddelek se bo s to nalogo ukvarjal, ko bomo imeli zaposlenih več kot 100 ljudi. Sem tisti, ki je osredotočen na rast podjetja, četudi to pomeni, da žrtvujemo nekaj kratkoročnih ciljev, da dobimo boljše dolgoročne rezultate. Skrbim, da smo osredotočeni na tiste stvari, ki delujejo in v katerih smo najboljši. 

Članek: Naš direktor Marko, spoznajte ga

Marko

Iztok Smolič

Direktor marketinga in prodaje

Kot komercialni direktor sem odgovoren za prodajo in trženje. Prodaja na AGILEDROP-u pomeni razumevanje, kaj agencija išče in svetovanje o rešitvi. Trženje pa je, kako se prikrasti na vrh seznama potencialnih strank. Verjamem, da lahko prav vsaki digitalni agenciji pomagamo pri izzivih z razvojem spletnih mest; potrebujemo samo priložnost, da se dokažemo.

Enajstletne izkušnje v Drupalu mi pomagajo bolje razumeti izzive, s katerimi se soočajo naši naročniki. Z večjo samozavestjo se odločam hitreje. Verjamem, da lastniki agencij cenijo moje tehnične sposobnosti iz preteklosti, pa tudi mojo sposobnost razumevanja njihovih poslovnih težav.

Članek: Intervju s komercialnim direktorjem Iztokom

Iztok headshot

Boštjan Kovač

Direktor razvoja

Sem mentor novincem in pa tisti, na katerega se lahko obrnejo razvijalci, če naletijo na kakšno težavo ali potrebujejo drugo mnenje. Poleg tega vsak dan iščem načine, kako izboljšati trenutne poteke dela in znanje naših razvijalcev. Poskušam zbrati čim več informacij o njihovem znanju, da jih lahko vodim na način, da to znanje v prihodnosti še izboljšajo. Ko naša prodajna ekipa opravi svoje delo, pa pogosto pomagam tudi pri odločitvi, kateri razvijalec ustreza določenemu projektu ali naročniku.

Moja glavna odgovornost je vselej zagotavljanje najboljših rezultatov za naše stranke. Preverjanje našega dela, izboljšanje znanja razvijalcev in sledenje najboljšim praksam. To je moje delo, ki dodaja vrednost našim storitvam. 

Članek: To je Boštjan, naš direktor razvoja

Bostjan direktor razvoja