About the company

Poklicna pot razvijalca pri Agiledropu

Vsem članom ekipe omogočamo, da v podjetju najdejo zase idealen položaj.

Naši razvijalci so na prvem mestu

Vsem članom ekipe omogočamo, da v podjetju najdejo zase idealen položaj oz. da nadgrajujejo svoje znanje na njim najbolj ustrezen način. Dobro se zavedamo, kako pomembno je, da se na delovnem mestu vsi počutimo prijetno, in zato si prizadevamo, da je delo na Agiledrop karseda izpolnjujoče, in da vsi od njega dobijo tisto, kar si želijo. 

Napredovanja

Tekom zaposlitve bomo spremljali tvoje tehnično znanje, samostojnost in prispevek podjetju in skladno s tem nagradili tvoj napredek znotraj nivoja. Ob večji prelomnici pa boš napredoval tudi v naslednji nivo. 

Seveda pa smo si ljudje različni; v različnih obdobjih življenja stremimo za različnimi stvarmi in si postavljamo različne cilje. Pri Agiledropu to povsem razumemo in upoštevamo. Zato delujemo po načelu, da lahko vsak član ekipe doprinese po svojih zmožnostih. Temu primerno smo zelo odprti in prilagodljivi glede možnosti napredovanja naših razvijalcev. Za tvojo lažjo orientacijo smo pripravili to uporabno poklicno pot, ki ti bo pomagala odkriti pravo smer zate.

Z rastjo ekipe pa se v Agiledropu redno odpirajo tudi možnosti za napredovanje v vodjo razvoja, kamor povabimo najbolj izkušene in motivirane razvijalce višjega nivoja.