Varstvo osebnih podatkov

Splošno

Podjetje AGILEDROP d.o.o. se zavezuje, da bo varovalo zaupnost osebnih podatkov uporabnikov, zbranih na spletnih straneh www.agiledrop.si in www.agiledrop.com, skladno z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1, Ur.l.RS, št. 94/07) in s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Osebni podatki

Osebni podatki so katerikoli podatki, ki se nanašajo na določeno fizično osebo, torej posameznika, na glede na obliko, v kateri so izraženi. Gre za podatke na podlagi katerih vas je mogoče identificirati.

Varstvo osebnih podatkov

Upravljavec zbira in obdeluje izključno tiste osebne podatke, ki ste jih posredovali ob prijavi na določeno storitev (prijava na brezplačni Drupal tečaj, druge dogodke, prijava na prosto delovno mesto preko spletnega obrazca ali z izpolnitvijo obrazca za neobvezujoče povpraševanje).

Agiledrop d.o.o. bo, za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja in za potrebe zaposlovanja, zbiral, vodil, obdeloval in shranjeval naslednje osebne  podatke:

  • ime in priimek, naziv pravne osebe,
  • elektronska pošta,
  • telefonska številka,
  • naslov bivanja,
  • podatki o prijavi,
  • zainteresiranost za zaposlitev pri Agiledrop d.o.o.,
  • pretekle izkušnje na področju spletnih rešitev.

Udeleženec oz. uporabnik lahko kadarkoli zahteva, po e-pošti na naslov [email protected] ali pisno na naslov Agiledrop d.o.o., Stegne 11a, 1000 Ljubljana, dostop do svojih osebnih podatkov, pregled, popravo, omejitev obdelave ali izbris svojih osebnih podatkov.

Shranjevanje osebnih podatkov

Osebni podatki, ki jih bomo zbrali na podlagi vašega izrecnega soglasja, bodo shranjeni v elektronski zbirki osebnih podatkov, ki so ustrezno tehnično zavarovane ter do katerih imajo dostop le pooblaščene osebe. Zbrani osebni podatki se lahko vodijo v zbirki osebnih podatkov do preklica soglasja obdelave  osebnih podatkov, ali največ toliko časa, kolikor je potrebno, da se doseže namen, za katerega se obdelujejo ali dosežejo zakonske zahteve.