Naročniki

Naročniki

Na globalnem trgu razvijamo napredna spletna mesta in aplikacije.

Več kot 300 različnih projektov

Naša ekipa, ki šteje že več kot 50 razvijalcev in razvijalk, v sodelovanju s tujimi agencijami skrbi za razvoj naprednih spletnih mest in aplikacij za globalno poznane blagovne znamke, kot so Nestlé, Qatar Airways, Addiko Bank, Radio France in UNESCO. V zadnjih desetih letih delovanja smo že večkrat uspešno dokazali, da smo zanesljivi partnerji pri razvoju ter si tako pridobili zaupanje najboljših. Izpeljali smo že več kot 300 projektov za več kot 80 različnih naročnikov.

Intranet

Napredna intranet aplikacija, preko katere poteka celotna interna komunikacija in delovni proces ekipe tujega naročnika.

Foto natečaj

Zaledni sistem za platformo, ki je omogočala nalaganje fotografij, ocenjevanje, glasovanje, starostno omejitev ter nekatera druga napredna filtriranja.

Vtičniki

Celoten razvoj naprednih WordPress vtičnikov, ki so narejeni po meri naročnika.

Rešitev za prodajo

Interno aplikacijo smo razvili tudi za naročnika, ki je za prodajno ekipo potreboval rešitev po meri.

Nekateri izmed naših zadovoljnih naročnikov

Naši naročniki so mednarodne organizacije, velike založniške hiše in agencije, za katere razvijamo različne projekte po meri, interaktivne rešitve glede na njihove želje ter interne aplikacije, ki so zasnovane za specifične potrebe posameznih ekip.

T-Systems MMS

Globalno orientirana nemška agencija z več kot 2000 zaposlenimi, ki je usmerjena v napredne spletne rešitve in digitalne inovacije.

Unesco

Največja človekoljubna organizacija na svetu, ki si prizadeva tudi za prost dostop do informacij, pri čemer ima splet pomembno vlogo.

Hubert Burda Media

Založniška hiša, ustanovljena l. 1903, in je z 12.000 zaposlenimi največja v Nemčiji. Njihove spletne portale uporablja na milijone ljudi.

Dropsolid

Belgijska agencija, ki poskrbi za celostno izpeljavo digitalne izkušnje. Več kot 100 različnih strokovnjakov deluje predvsem na Drupalu.

Amazee Labs

Spletne rešitve razvijajo na odprtokodnih platformah. Ekipa, ki šteje 60 zaposlenih, je razkropljena po svetu, sedež pa imajo v Švici.

Sage

Neodvisna založniška hiša, ki je usmerjena predvsem v akademske in znanstvene objave ter je pomembno izhodišče za mnoge avtorje ter raziskovalce.

I CAN

Pomoč otrokom z govorno-jezikovnimi motnjami. Njihove pristope uporablja več kot 5000 šol, spletno stran obišče več kot milijon uporabnikov letno.

Leiedal

Belgijska zveza za trajnostni regionalni razvoj. Izjemno digitalno usmerjeni in podkovani z ekipo digitalnih strokovnjakov, ki pokrivajo različna področja.

Kontaktiraj nas