Zaposlimo

Postani del naše zgodbe

Pridruži se predani ekipi razvijalcev in drugih digitalnih navdušencev

Ponujamo najboljše delovne pogoje, polne zanimivih izzivov, omogočamo pa tudi uvajanje in mentorstvo vsem tistim, ki bi radi svoje znanje še nadgradili. Ker vsi radi preživljamo čas tudi s svojimi bližnjimi, se dobro zavedamo, kako pomembno je razmerje med delom in prostim časom, in posledično dajemo velik poudarek prav temu ravnovesju.

Poleg tega prav vsakemu članu ekipe damo možnost, da najde zase idealen položaj znotraj podjetja, lahko pa se osredotoči na svoje področje in se v njem izpopolnjuje. Si tudi ti želiš sodelovati v ekipi, ki ti bo vedno stala ob strani in ti dajala občutek vrednosti? Prijavi se in nam pomagaj ustvarjati prihodnost spleta!

Zaposlimo

Thumbnail

PHP razvijalec

Imaš izkušnje z razvojem spletnih strani v PHP-ju? Pridruži se nam in naučili te bomo, da postaneš Drupal ali Magento back-end razvijalec.

Thumbnail

Drupal razvijalec

Že delaš z Drupalom kot back-end ali front-end razvijalec? Sodeluj z najboljšo ekipo v Sloveniji in razvijaj napredna spletna mesta za globalno priznana podjetja.

Thumbnail

HTML/CSS razvijalec

Imaš izkušnje s HTML in CSS razvojem ter bi se rad naučil Drupal temiranja? Pridruži se nam in nadgradi svojo front-end kariero. 

Kaj ponujamo

Mentorstvo in uvajanje

Vsakemu novincu namenimo do tri mesece uvajanja z dodeljenim mentorjem.

Poklicna pot in napredovanja

Z novimi izkušnjami in odgovornostmi lahko pričakuješ tudi napredovanje.

Izleti in pikniki

Spoznaj sodelavce in nadrejene tudi v bolj sproščenem in zabavnem okolju.

Ravnovesje dela in prostega časa

Napolni baterije in preživi popoldneve in konce tedna z družino in prijatelji.

Pisarniški prigrizki

V pisarni si privošči zdrave prigrizke, sladke pregrehe in močno kavo.

Delo od doma

Ko postaneš samostojen lahko delaš od doma, občasno ali stalno.

Zanimivi projekti

Vsak izziv na projektu bo priložnost, da se naučiš nekaj novega in napreduješ.

Plačano nadurno delo

Nadure in delo med vikendi so prostovoljni, a vedno dodatno plačani.

Apple Macbook

Za optimalno delo dobiš službeni Apple Macbook in dva zaslona.

Pogodba za nedoločen čas

Pogodbe sklepamo za nedoločen čas s prvim dnem, brez izjem.

Učenje angleščine

Da osvežiš in nadgradiš znanje angleščine, ti sofinanciramo jezikovni tečaj.

Finančno nagrajevanje

Trud je pri nas nagrajen s pohvalo in finančno nagrado.

Potek zaposlovanja

reply icon
1
Hiter odgovor

V najmanj treh dneh odgovorimo na tvojo prijavo preko obrazca.

interview 1
2
Spoznavni razgovor

V kolikor nas prepričaš, te povabimo na kratek razgovor v našo pisarno ali preko Skype video klica.

interview 2
3
Tehnični razgovor

Po uspešnem uvodnem razgovoru, te povabimo na tehnični razgovor, ki poteka v naši ljubljanski pisarni.

test
4
Tehnični preizkus

Po tehničnem razgovoru ti dodelimo nalogo, da preverimo tvojo sposobnost reševanja problemov.

hired
5
Ponudba

V zadnjem koraku ti predstavimo našo ponudbo in ponudimo zaposlitev za nedoločen čas.

career path

O podjetju

Smo podjetje, ki raste hitro, vendar stabilno. Prvotnega pomena nam je, da se vsi novi člani ekipe počutijo prijetno in so zmožni izkoristiti svoj potencial. Temu primerno nudimo tudi možnost napredovanja in možnost dela na več lokacijah po Sloveniji. Ključno vodilo našega uspeha pa sta medsebojno sodelovanje in podpora med različnimi člani ekipe; izkušeni člani pomagajo tistim manj izkušenim, kar poskrbi za izmenjavo idej in zagotovi, da celotna ekipa raste in se nadgrajuje. 

Naša vizija je skrbeti za razvoj največjih spletnih mest globalno znanih podjetij in organizacij. Tako skupaj z agencijami s celega sveta razvijamo spletne rešitve za podjetja, kot so Nestlé, Qatar Airways, Addiko Bank, Radio France in UNESCO. Do danes imamo za sabo že več kot 200 uspešno izpeljanih projektov.

Naše vrednote

Profesionalno delovno okolje brez stresa

V podjetju vladata spoštovanje in pozitivni medsebojni odnosi. Konflikte rešujemo sproti in mirno. V našem podjetju se z naročniki dogovorimo, da jim je razvijalec na voljo 7 ur na dan. Naš namen ni, da razvijalec živi za delo, temveč, da vzpostavi ravnovesje med delom in zasebnim življenjem, da popoldneve preživlja s svojo družino in prijatelji. Njihov zasebni čas cenimo, zato jih v nadure ne silimo, ampak v kolikor se z njimi, ob nujnih situacijah, strinjajo, jim jih tudi pošteno plačamo.

Doslednost in točnost pri opravljanju dela

Pri delu uporabljamo izključno dobre prakse razvoja. Svojo kodo vedno argumentiramo, zato da si drugi lahko takoj odgovorijo na vprašanji Kaj in Zakaj. Svojo kodo vedno testiramo, predno jo damo drugim v uporabo. Naš odnos do dela je profesionalen, redno in točno se udeležujemo sestankov, na katere se tudi predhodno pripravimo. Zagovarjamo kakovostne storitve, zato vedno opozorimo na napake svojih sodelavcev in naročnikov.

Priznavanje in nagrajevanje za dobro delo

Z veseljem nagradimo kogarkoli, ki se nadpovprečno izkaže na projektih, pokaže zagriženost za delo ali v delo vloži dodatno uro svojega časa. Opazimo vsak dodatni trud, nagrado pa z veseljem podelimo razvijalcem za vsak članek, ki ga napišejo ali Agile talk, interno predavanje za sodelavce, ki ga pripravijo, če to seveda želijo. Vsakomesečno najbolj izstopajoči razvijalci dobijo priznanje za svoje delo.

Spodbujanje profesionalne rasti posameznika

Kot IT podjetje se zavedamo, da se naša stroka hitro razvija in spreminja, zato skrbimo, da nam nova znanja, tako podjetju kot zaposlenim, ne uidejo. Zavoljo tega povprašamo svoje zaposlene, česa bi se radi naučili v naslednjih mesecih, to pa jim poskusimo tudi omogočiti. Dodeljujemo jim vedno bolj kompleksne in zahtevne projekte, ki jih z mentorjem ob strani uspešno zaključujejo. Z znanjem pa seveda pridejo nove odgovornost, s tem pa tudi napredovanja.

Fist bump

Ekipa

Delujemo po načelu medsebojnega sodelovanja in podpore. Vsak posameznik je že od prvega dne nepogrešljiv del ekipe, zaradi odličnega ekipnega duha pa drug drugemu konstantno pomagamo rasti tako osebnostno kot profesionalno. Vsak prispevek je cenjen in vsako znanje uporabljeno. Skupaj lahko dosežemo karkoli!