5 korakov do službe pri AGILEDROP-u

Naše podjetje se stalno razvija in raste, zato prostora za nove spletne entuziaste nikoli ne zmanjka. Ne glede na to ali ste začetnik, ki se je pripravljen učiti ali stari maček spletnega razvoja, v kolikor uživate v tem delu, smo pravi naslov za vas. Predstavili vam bomo postopek zaposlovanja, da boste vedeli kaj pričakovati, ko pritisnete na gumb “prijava”. 

 

Prijava

Ko dobimo vašo prijavo za delo, si jo ogleda več oseb in oceni primernost za priključitev k naši ekipi na podlagi preteklih izkušenj. Odgovor na vašo prijavo dobite najkasneje v treh delovnih dneh. Pred zaposlitvijo opravimo s kandidati vsaj dva zaposlitvena razgovora.

Prvi zaposlitveni razgovor

V kolikor imate potrebno predznanje ali potencial za osvojitev tega znanja, vas povabimo na uvodni razgovor, ki ga opravite z vodjo kadrovske službe. To je priložnost, da se predstavite in nas prepričate, da ste prava oseba za priključitev k naši ekipi. Navdušite nas s svojimi izkušnjami in osebnostjo, ne pozabite izpostaviti svojih dobrih lastnosti, ki vam omogočajo, da boste delo opravljali kar najbolje. Zanima nas tudi, kakšen je vaš odnos do dela, kaj vas motivira in kakšni so vaši karierni cilji. Na tem prvem intervjuju pa se pogovorimo tudi o bolj logističnih zadevah, na primer, iz katere pisarne bi delali ali če bi raje delali od doma, kakšna so vaša in naša pričakovanja itd. Ta razgovor se opravi preko videoklica.

Redna zaposlitev za razvijalce in razvijalke

 

Tehnični intervju

Če uspešno opravite uvodni razgovor, sledi razgovor z našim direktorjem razvoja Boštjanom in/ali vodjem razvoja Janezom. Ta del razgovora poteka v naši ljubljanski ali mariborski pisarni in je bolj tehnične narave. Predstavite se nam iz vidika znanja in izkušenj. Predstavite svoje dosežke, očarajte nas s svojo iznajdljivostjo in nam orišite področja, ki vam najbolj ležijo in vas veselijo. S tem intervjujem želimo dobiti sliko o vaših spretnostih, ki bodo obogatile podjetje in prepoznati področja, na katerih lahko mi delimo naše znanje in izkušnje z vami in vam omogočimo karierno rast. 

Naloga

Po drugem intervjuju  pride čas za praktični prikaz znanja in iznajdljivosti. Po e-mailu vam pošljemo kratko nalogo z navodili, kaj od vas želimo. Nalogo nam vrnete, ko jo končate, a vam ob primernem predznanju ne bi smela vzeti več kot dve uri. Ves čas reševanja smo vam na voljo za vprašanja in pomoč preko e-maila ali videoklica. Ko nalogo rešite, vas ponovno povabimo v našo pisarno ali pa opravimo  videoklic, kjer z Boštjanom ali Janezom skupaj pregledate nalogo. Na tej stopnji želimo, da razložite, kako ste se naloge lotili, kaj vam je delalo težave, dobite pa tudi par kratkih podvprašanj. 

agiledrop team

 

Finale

V roku treh delovnih dni vam sporočimo našo odločitev. Če ste uspešno opravili vse zgornje korake, vam ponudimo zaposlitev in vas že nestrpno čakamo v pisarni s prijetno dobrodošlico. V kolikor pa vam tokrat ni uspelo, ne obupajte. Priporočamo, da se prijavite na naš tečaj, kjer se boste pobližje spoznali z Drupalom, se povezali z nami in lahko poskusili znova. 

 


Ste izvedeli vse, kar ste želeli? Ne oklevajte, preverite prosta delovna mesta in se nemudoma prijavite. Preberite si tudi, kako izgledajo prvi trije dnevi z našo ekipo. Če pa imate še kakšno vprašanje, nam pišite, z veseljem vam bomo odgovorili.