Izmenjava znanja in rast zaposlenih

Agiledrop je podjetje, kjer lahko vsak svoje znanje nadgrajuje in ga deli s svojimi sodelavci.

Dea - agiletalk o spletni dostopnosti

Uči se od sodelavcev na internih predavanjih

Enkrat mesečno organiziramo kratka predavanja na različne teme, ki se imenujejo AgileTalk. Predavanje lahko na lastno pobudo organizira vsak, ki ga določena tema zanima in bi rad svoje izkušnje delil s sodelavci. Ker spodbujamo in podpiramo vsak dodaten trud zaposlenih, pa je predavatelj poleg aplavza deležen tudi ustrezne nagrade.

Učenje in nadgrajevanja znanja pri Agiledrop

Osvoji nova znanja s knjigami in video tečaji

Vsi lahko svoje znanje nadgrajujemo tudi individualno. Poleg številnih knjig imamo na voljo spletne tečaje in delavnice, kot so Udemy, Buildamodule in Drupalize.me. Naj gre za potrebe naročnikovega projekta ali pa zgolj za lastno zanimanje, je naša knjižnica vedno odprta. 

Laravel meetup pri Agiledrop

Obiskuj konference in lokalne dogodke

Kot eno izmed vodilnih razvijalskih podjetij v Sloveniji pogosto organiziramo lokalne dogodke, kot so npr. Drupal in PHP meetupi. Občasno pa se udeležimo tudi večjih dogodkov v tujini, kjer se spoznamo tudi z globalno skupnostjo razvijalcev. 

Agiledrop razvija aplikacije za tuje naročnike

Brusi svoje znanje na zahtevnih projektih

Ker delamo z naročniki s celega sveta, se spoznavamo s celo vrsto zanimivih in zahtevnih projektov. Naši razvijalci tako tudi na ta način dopolnjujejo svoje znanje, saj so vedno deležni novih izzivov, poleg tega pa tudi priznanja tako z naše strani kot s strani naročnika, kar jim daje zagon, da se še naprej nadgrajujejo. 

Lio and Nate San Francisco

Spoznaj nove ljudi in različne kulture

Včasih pa se zgodi celo, da je naročnik tako zadovoljen z delom kakšnega razvijalca, da ga želi osebno spoznati in ga povabi na obisk v svoje pisarne. Ker večinoma delamo z mednarodnimi naročniki, to pomeni edinstveno priložnost za potovanje v še neobiskane države in bližje spoznavanje z ljudmi iz raznolikih kultur. 

Drupal Camp Zagreb

Sodeluj v odprtokodnih skupnostih

Odprtokodna platforma Drupal je ena izmed glavnih tehnologij, s katerimi delamo; pri Drupalu pa je zelo pomembna močna in vključujoča skupnost. Zato zelo spodbujamo sodelovanje v Drupal skupnosti s prispevanjem h kodi. Naši razvijalci tako skupaj z drugimi člani skupnosti pomagajo pri razvijanju modulov, ki bodo rabljeni po celem svetu.