O podjetju

Naša vizija

Stremimo k temu, da postanemo vodilno razvojno podjetje z odprtokodnimi tehnologijami v Sloveniji ter poskrbimo za razvoj največjih spletnih mest globalno znanih podjetij in organizacij.

Tako skupaj z agencijami s celega sveta naša ekipa razvija spletne rešitve za podjetja, kot so Nestlé, Marvel, Qatar Airways, Addiko Bank, Radio France in UNESCO. Do danes ima ekipa za sabo več kot 200 uspešnih projektov.

Naše vrednote

Team od developers

Profesionalno delovno okolje brez stresa

V podjetju vladata spoštovanje in pozitivni medsebojni odnosi. Konflikte rešujemo sproti in mirno. V našem podjetju se z naročniki dogovorimo, da je razvijalec na voljo 7 ur na dan. Naš namen ni, da razvijalec živi za delo, temveč, da vzpostavi ravnovesje med delom in zasebnim življenjem, da popoldneve preživlja s svojo družino in prijatelji. Njihov zasebni čas cenimo, zato jih v nadure ne silimo, ampak v kolikor se z njimi, ob nujnih situacijah, strinjajo, jim jih tudi pošteno plačamo.

MB team of developers

Doslednost in točnost pri opravljanju dela

Pri delu uporabljamo izključno dobre prakse razvoja. Svojo kodo vedno argumentiramo, zato da si drugi lahko takoj odgovorijo na vprašanji Kaj in Zakaj. Svojo kodo vedno testiramo, predno jo damo drugim v uporabo. Naš odnos do dela je profesionalen, redno in točno se udeležujemo sestankov, na katere se tudi predhodno pripravimo. Zagovarjamo kakovostne storitve, zato vedno opozorimo na napake svojih sodelavcev in naročnikov.

Jakob in Blaž, Agiledrop razvijalca v LJ

Priznavanje in nagrajevanje za dobro delo

Z veseljem nagradimo kogarkoli, ki se nadpovprečno izkaže na projektih, pokaže zagriženost za delo ali v delo vloži dodatno uro svojega časa. Opazimo vsak dodatni trud, nagrado pa z veseljem podelimo razvijalcem za vsak članek, ki ga napišejo ali Agile talk, interno predavanje za sodelavce, ki ga pripravijo, če to seveda želijo. Vsakomesečno najbolj izstopajoči razvijalci dobijo priznanje za svoje delo.

Ivana in Tilen v ljubljanski Agiledrop pisarni

Spodbujanje profesionalne rasti posameznika

Kot IT podjetje se zavedamo, da se naša stroka hitro razvija in spreminja, zato skrbimo, da nam nova znanja, tako podjetju kot zaposlenim, ne uidejo. Zavoljo tega povprašamo svoje zaposlene, česa bi se radi naučili v naslednjih mesecih, to pa jim poskusimo tudi omogočiti. Dodeljujemo jim vedno bolj kompleksne in zahtevne projekte, ki jih z mentorjem ob strani uspešno zaključujejo. Z znanjem pa seveda pridejo nove odgovornost, s tem pa tudi napredovanja.

Kaj pomenijo naše vrednote za našo ekipo?

Prav naše vrednote so tisto, na čemer temelji naša kultura dela in po čemer izstopamo. Dobro se zavedamo, da je lažje in bolj izpolnjujoče delati v spodbudnih pogojih, in zato naši ekipi poleg osnovnih nudimo tudi številne dodatne ugodnosti. Tako krepimo že tako odličen ekipni duh, zaradi motiviranih zaposlenih pa lahko tudi našim strankam omogočamo storitve najvišje kakovosti.

Ugodnosti dela pri Agiledropu

Zaposlimo razvijalce