O podjetju

Več kot agencija za izdelavo spletnih strani

drupal office

Podjetje usmerjeno v trajnostni razvoj

S podjetniško potjo so leta 2008 začeli Marko, Iztok in Boštjan z vizijo, da ustvarijo okolje, v kakršnem so si kot razvijalci želeli delati. Naša vizija danes je, da postanemo največje razvojno podjetje za spletne rešitve v regiji in ponujamo stabilno in brezstresno delovno okolje, kjer se ceni natančnost, točnost in trud posameznika.

drupal developers office

Mentorstvo in izobraževanje

Mentorstvo pri Agiledropu je način dela, kjer izkušen član ekipe pomaga novemu članu pri njegovem razvoju in napredku, mu svetuje pri vsakodnevnih nalogah in ga usmerja pri delu v okvirih Drupal standardov ter najboljših praks, ki se uporabljajo pri razvoju.

Preberi več o mentorstvu

Zaposlimo

Thumbnail

PHP razvijalec

Imaš izkušnje z razvojem spletnih strani v PHP-ju? Pridruži se nam in naučili te bomo, da postaneš Drupal ali Magento back-end razvijalec.

Thumbnail

Drupal razvijalec

Že delaš z Drupalom kot back-end ali front-end razvijalec? Sodeluj z najboljšo ekipo v Sloveniji in razvijaj napredna spletna mesta za globalno priznana podjetja.

Thumbnail

Magento razvijalec

Imaš izkušnje z razvojem na platformi Magento? Pridruži se nam in bodi del vrhunske ekipe ter delaj na zanimivih projektih za tuje naročnike.