O podjetju

Več kot agencija za izdelavo spletnih strani

Vizija podjetja je postati vodilno razvojno podjetje z odprtokodnimi tehnologijami v Sloveniji in tržiti storitve na globalnem trgu.

Skupaj z agencijami s celega sveta naša ekipa razvija spletne rešitve za podjetja, kot so Nestlé, Qatar Airways, Addiko Bank, Radio France in UNESCO. Do danes ima ekipa za sabo več kot 200 uspešnih projektov. 

Bostjan in front of the whiteboard, developers paying attention

Podjetje usmerjeno v trajnostni razvoj

S podjetniško potjo so leta 2008 začeli Marko, Iztok in Boštjan z vizijo, da ustvarijo okolje, v kakršnem so si kot razvijalci želeli delati. Naša vizija danes je, da postanemo največje razvojno podjetje za spletne rešitve v regiji in ponujamo stabilno in brezstresno delovno okolje, kjer se ceni natančnost, točnost in trud posameznika. Podjetje se ponaša z bonitetno oceno A1++, kar pomeni, da smo tudi finančno stabilna organizacija.

Bostjan helps Josip

Mentorstvo in izobraževanje

Mentorstvo pri Agiledropu je način dela, kjer izkušen član ekipe pomaga novemu članu pri njegovem razvoju in napredku, mu svetuje pri vsakodnevnih nalogah in ga usmerja pri delu v okvirih Drupal standardov ter najboljših praks, ki se uporabljajo pri razvoju.

Preberi več o mentorstvu

Zaposlimo

Thumbnail

PHP razvijalec

Imaš izkušnje z razvojem spletnih strani v PHP-ju? Pridruži se nam in naučili te bomo, da postaneš Drupal ali Magento back-end razvijalec.

Thumbnail

Drupal razvijalec

Že delaš z Drupalom kot back-end ali front-end razvijalec? Sodeluj z najboljšo ekipo v Sloveniji in razvijaj napredna spletna mesta za globalno priznana podjetja.

Thumbnail

HTML/CSS razvijalec

Imaš izkušnje s HTML in CSS razvojem ter bi se rad naučil Drupal temiranja? Pridruži se nam in nadgradi svojo front-end kariero.