10 razlogov zakaj boš rad delal pri nas

Agiledrop office in Celje

“Choose a job you love and you will never have to work a day in your life” - Confucius

V našem podjetju se dobro zavedamo, da so zadovoljni zaposleni ključ do uspeha, zato temu namenjamo tudi veliko pozornosti. Prav tako pa se vedno najde prostor za nove spletne entuziaste, ki pa jim poleg osebnega in kariernega razvoja zagotavljamo spodaj naštete elemente dela pri podjetju AGILEDROP.

Zaposlitvena varnost

Pri nas ni dilem. V kolikor se izkažeš v poskusnem obdobju, ti ponudimo zaposlitev za nedoločen čas, saj nam je pomembno, da se v našem podjetju počutiš sproščenega in varnega. 

Nadgrajevanje znanja

Zaposleni sodelujemo med seboj, zato ni skrbi, ko pride do ovir, saj jih preskakujemo skupaj. V podjetju so osebe z različnimi stopnjami znanja in v kolikor pokažeš zanimanje za širitev svojih obzorij, sodelavci ta znanja z veseljem delijo. Prav tako mesečno organiziramo t.i. Agile Talke, to so interna predavanja za sodelavce, ki so tudi odlična priložnost za vajo javnega nastopanja, če bi takšno predavanje kdaj tudi sam želel izvesti. 

Agiletalk na agiledrop november 2019

Ravnovesje med delom in zasebnim življenjem

Pri nas ni potrebnih nadur, delo je razporejeno tako, da iz službe odideš brez, da bi se ozrl nazaj. V kolikor pa pride do situacije, ko je nadura zaželjena, smo ti zanjo hvaležni in za njo dobiš pošteno plačilo. 

“Better learn balance. Balance is key.”
Mr. Miyagi

Delo na zanimivih in raznovrstnih projektih

Delamo na spletnih straneh prestižnih blagovnih znamk, ki nam zagotavljajo širitev obzorij in našega znanja. Izzivi so tisti, ki iz nas iztisnejo najboljše in nas prisilijo, da se pomaknemo stopničko višje.

Mentorstvo

Ko se pridružiš naši ekipi, ti dodelimo mentorja za čas 3 mesecev, ki te vodi skozi proces uvajanja v delo, ob tem pa ti na pomoč priskočijo tudi ostali sodelavci. Več o mentorstvu si lahko prebereš tukaj

Uvajanje NM

Tehnični pripomočki

Priskrbimo ti vso tehnično opremo, ki jo potrebuješ za nemoteno delo, vključno z Apple MacBookom PRO in ostale pripomočke. Obvezen pripomoček pa je tudi skodelica za jutranjo kavo.  

Nagrade

Z veseljem nagradimo kogarkoli, ki se nadpovprečno izkaže na projektih, pokaže zagriženost za delo ali v delo vloži dodatno uro svojega časa.

Team building dogodki

Zato, da smo ekipa, kot se šika, da smo složni in si med delom pomagamo kot prijatelji, se redno udeležujemo team building programov širom Slovenije. Velik poudarek dajemo dobremu vzdušju v podjetju, občutenju pripadnosti, uspešni komunikaciji, spoštovanju in medsebojnem zaupanju. 

Agiledrop team photo 2021

Izobraževanja

Tvoje znanje je tudi naša moč, zato poskrbimo, v kolikor za to izkažeš interes, da se udeležuješ izobraževanj na našem področju ali na področjih, ki vsem prinašajo dodatno vrednost. Prav tako radi odpeljemo svojo ekipo na Drupal Campe v tujino, da ohranjamo vez z globalno Drupal skupnostjo. 

Pisarne po Sloveniji

Zaradi zagotavljanja hitrega dostopa do službe imamo v Sloveniji kar štiri pisarne: v Ljubljani, Mariboru, Celju in Novem mestu. Če se bo izkazala potreba, pa bomo prišli še v kateri drug kraj!

Naših pozitivnih lastnosti je še veliko več, zato ne oklevaj, prijavi se še danes na enega izmed razpisov na delovno mesto, ki ga najdeš tukaj.