Ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem

Naše podjetje ima sedaj za seboj že kar nekaj let izkušenj, a že prvotno so ga Marko, Iztok in Boštjan ustanovili z vizijo ustvariti podjetje, v kakršnem so si sami želeli delati. To ponavadi ostane le na papirju ali pa velja le za direktorje, vendar ne pri nas. Zavedanje, kako pomembno je zadovoljstvo zaposlenih, je pri nas še kako prisotno. 

 

Ravnovesje med delom in zasebnim življenjem 

Vemo, da so razvijalci sposobni za računalnikom presedeti ure in ure. Dela enostavno ne zmanjka, če pa ga, ga pa radi sami najdejo. V našem podjetju se z naročniki dogovorimo, da jim je razvijalec na voljo 7 ur na dan in niti minute več. Zakaj? Hitro se zgodi, da pozabimo na čas, na tak način pa zmanjšujemo stres na delovnem mestu. Ostalo uro lahko v miru porabijo za malico, preklapljanje med nalogami, pavze, lahko pa gredo tudi prej domov. Zavedanje, da so na delovnem mestu, ki jim omogoča čas za družino, hobije, interesne dejavnosti, poveča njihovo produktivnost na delovnem mestu. Naš namen ni, da razvijalec živi za delo, temveč, da vzpostavi ravnovesje med delom in zasebnim življenjem, da popoldneve preživlja s svojo družino in prijatelji. Njihov zasebni čas res cenimo, zato jih v nadure ne silimo, ampak v kolikor se z njimi, ob nujnih situacijah, strinjajo, jim jih tudi pošteno plačamo. 

 

teambuilding

 

Kaj s tem pridobi podjetje?

Samozavedajoče se zaposlene, z visoko mero odgovornosti. Vemo, da se v nujnih primerih na njih lahko zanesemo, če bodo imeli kakšen dan kaj več dela, kot ponavadi. Se pa trudimo, da se to zgodi čim redkeje. Razvijalci so skoncentrirani na delovnem mestu, z njihovo odgovornostjo do dela pa se viša kakovost naših storitev. V kolikor naročnik prosi za uro dela več na njihovem projektu, za to najprej vprašamo razvijalca, če se strinja in to uro dodatno in pošteno plačamo kot naduro. Ker se zavedamo tudi, da veliko oseb pregori na delovnem mestu, lahko ponosno povemo, da v našem podjetju opažamo zmanjšanje bolniških dopustov nasploh, pojma pregorelost pa pri nas ne poznamo. 
 

Če vas še nismo prepričali, si še več razlogov, zakaj boste radi delali pri nas, priberite tukaj. Preglejte prosta delovna mesta in kaj ponujamo, ter se hitro prijavite.