AgileOFF: mikro dogodki za maksi druženja!

AgileOFF: mikro dogodki za maksi druženja! image

Objavil/-a Lena v Skupnost

07. mar. 2023

Nobena skrivnost ni, da se pri Agiledrop radi družimo; skupna kosila in športna druženja (AgileFood in AgileSport) so bila pri nas na od vedno na rednem programu, a predlogov in idej, kako bi se še lahko družili, ni nikoli zmanjkalo. Tako smo v preteklem letu izoblikovali nov koncept druženja, ki presega okvirje gurmanskih in športnih doživetij ter ga poimenovali - AgileOFF.

Več dogodkov za različne interese

V sklopu AgileOFF dogodkov smo se skupaj odpravili na smučanje, v gledališče, ogledali smo si skoke v Planici in se družili na posebni spomladanski zabavi. Poleti pa smo se odpravili na panoramsko vožnjo z barko po slovenski obali, jeseni ni šlo brez že skoraj da tradicionalnega kartinga.

Vsa AgileOFF druženja so popolnoma prostovoljna in nikogar ne silimo, da mora smučati, če tega ne želi, prav tako so na kopnem brez slabe vesti ostali tisti, ki imajo morsko bolezen :) Namen druženj je, da se s sodelavci bolje spoznamo in povežemo tudi izven pisarne, predvsem pa, da se ob tem imamo fino in uživamo.

In tovrstna druženja, ki so polna novih in drugačnih doživetij, so seveda odlična priložnost za to, kar pri Agiledrop srčno zagovarjamo - krepitev timskega duha. Z dobro povezano in usklajeno ekipo je zato premagovanje vsakodnevnih izzivov bistveno lažje!

Tri pisarne, ena ekipa

Agiledrop ekipa ima že več kot 80 zaposlenih, ki so razkropljeni po različnih pisarnah v Sloveniji, poleg Ljubljane še v Mariboru in Celju. Ker zaposlenim omogočamo tudi 100 % delo od doma, dobršen del ekipe tudi veliko časa preživi v udobju domače pisarne - zato so organizirani skupni dogodki še toliko bolj pomembni.

Seveda smo veseli, da imamo tehnologijo, ki nam omogoča, da so vse pisarne povezane med sabo ali pa da lahko preko videoklica opravimo sestanek z naročnikom na drugem koncu sveta, ampak skupna doživetja v živo so pa neprecenljiva.

In AgileOFF dogodki nam točno to omogočajo - da se tekom leta in ob različnih priložnostih, pri čemer se res trudimo, da so aktivnosti raznolike, družimo z vsemi sodelavci iz različnih pisarn. V preteklosti je bilo tovrstno druženje vseh pisarn hkrati bolj kot ne omejeno na letni teambuilding, družinski piknik in božično zabavo, AgileOFF pa nam ponuja več mikro dogodkov in maksi druženj. Teambuilding, družinski piknik in božična zabava seveda ostajajo del naše tradicije.

Pri organizaciji dogodkov upoštevamo predloge in ideje zaposlenih, ki so večinoma tudi zelo usklajeni. Favorite pretekle sezone smo in bomo seveda ponovili tudi letos, ko smo se že odpravili na, lahko rečemo, tradicionalno smučanje na Krvavec ter v gledališče!