Agiledrop prihaja v Novo mesto

The city of Novo Mesto on a beautiful sunny day
Podjetje

Agiledropovi glavni vrednoti sta ravnovesje dela in prostega časa ter medsebojna pomoč sodelavcev oz. mentorstvo. Iz tega razloga je delo na daljavo pri nas redko, zaradi česar smo bili na začetku omejeni pri iskanju novih sodelavcev. 

Da bi rešili ta problem, smo tako leta 2017 odprli pisarno v Mariboru in Agiledrop približali ljudem iz štajerskega konca Slovenije. Ekipa v Mariboru je od takrat zrasla na 21 ljudi in s tem smo potrdili, da je to način, kako lahko rastemo, brez da se odrečemo našim osnovnim vrednotam. Po zgledu mariborske pisarne smo tako odprli tudi pisarno v Celju in začeli razmišljati še o drugih lokacijah po Sloveniji.

 

Map of cities with Agiledrop offices & accompanying text about company values

 

Agiledrop prihaja v Novo mesto

Največ zanimanja trenutno opažamo za pisarno v Novem mestu; veliko tistih članov naše ekipe, ki za pot do in iz službe porabijo najdlje, prihaja od tam oz. iz okolice. Prav tako vedno več prijav na naša prosta delovna mesta prihaja iz tamkajšnje okolice. Tako je hitro postalo jasno, kje se bo nahajala četrta Agiledrop pisarna. 

Ker je za dobro delujočo pisarno ključna močna in povezana ekipa, bomo poleg trenutnih sodelavcev ekipo še razširili. Oddelek v Novem mestu bo fokusiran v razvoj, zato iščemo tako front end kot back end razvijalce, veseli pa smo tudi vseh tistih, ki si morda še niste jasno začrtali poklicne poti, vendar vas spletni razvoj vseeno zanima in vam mi lahko pomagamo z usmeritvijo

Če si iz Novega mesta ali okolice in te zanima delo na zanimivih projektih z omenjenimi tehnologijami, si oglej, kaj lahko pričakuješ od dela pri Agiledropu, in se prijavi na katero od zgoraj naštetih prostih delovnih mest. 

Tako kot v že obstoječih pisarnah bomo tudi v novomeški zagotovili iste delovne pogoje, opremo za optimalno opravljanje dela, kavo, prigrizke ter osvežitev, in pa seveda ekipo, ki se med seboj podpira in si pomaga.

 

Equipment for new employees & office snacks provided by Maja

 

Zakaj nove pisarne?

Naša kultura dela temelji na zagotavljanju odličnega, zdravega ravnovesja med delom in zasebnim življenjem. Tako je za nas na prvem mestu, da za zaposlene zagotovimo čim več prostega časa; to pa najlažje storimo tako, da olajšamo ter skrajšamo vožnjo na delo. 

Poleg tega pri Agiledropu vsaka pisarna, čeprav je nepogrešljiv del celotne Agiledrop družine, deluje kot enotna skupnost. Vsaka pisarna izvaja lastne športne in druge aktivnosti ter ima tudi druge lastne ugodnosti - mariborska ekipa, na primer, se že več kot dva meseca redno pomerja v namiznem nogometu. 

In prav ta močna skupnost je tisto, kar želimo za vse Agiledrop ekipe. Zato že zdaj zbiramo prijave za delo v novomeški pisarni; tamkajšnje ekipe nočemo prikrajšati za medsebojno podporo in sodelovanje vseh članov ekipe, temveč ji hočemo zagotoviti enako kakovost izmenjave znanja, kot jo gojimo v ljubljanski, mariborski in celjski pisarni

 

Agiledrop's Maribor office playing table football & volleyball

 

Če si želiš delati na zanimivih spletnih projektih v super ekipi, brez dolgotrajne vsakodnevne vožnje v Ljubljano, se prijavi na katero od naših prostih delovnih mest in bodi med prvimi Agiledropovci, ki bodo tvorili novomeško ekipo.