Kultura (podjetja) na prvem mestu - in z njo zaposleni!

Druženje s sodelavci v kuhinji
Podjetje

Pri Agiledrop smo od vedno mnenja, da je kultura na prvem mestu. Pa ne (samo) te vrste kultura, da prijazno pozdraviš, ko vstopiš v pisarno ali ko se na prijaviš na Slack, ampak predvsem skupna kultura podjetja. Ta se pri nas kaže predvsem tako, da zadovoljstvo zaposlenih vedno postavljamo na prvo mesto.

In kako je to videti v praksi?

Poskrbimo, da ti je udobno in prijetno od prvega dneva dalje

Menjava zaposlitve in prvi delovni dan v novi službi - ali prva zaposlitev nasploh - je lahko dovolj stresen dogodek že sam po sebi, zato vedno poskrbimo, da ti je prijetno in udobno že od prvega trenutka, ko vstopiš v pisarno. Spoznamo te s sodelavci, te informiramo o tem, kje se dobro je in te seveda tudi povabimo na kosilo ali kavo, odvisno od tvojih preferenc.

Druženje v kuhinji s sodelavci

Seveda pa te tudi spoznamo z našim načinom dela, internim pravilnikom in ti damo dovolj časa, da si vzpostaviš delovno okolje.

Uvajanje in mentoriranje

Vsak, ki se naši ekipi pridruži na novo, dobi mentorja, ki mu je tekom uvajalnega obdobja vedno na voljo za pomoč. Ko začneš z zaposlitvijo pri Agiledrop, vedno začneš najprej z delom na uvajalnem projektu, kjer lahko svoje znanje v miru osvežiš in se spoznaš s primeri dobre prakse razvoja. Tako da brez skrbi, uvajalno obdobje ti omogoča, da se v celoti in brez pritiska spoznaš s tehnologijami, s katerimi delamo.

Mentoriranje in uvajanje pri Agiledrop

Medsebojno pomoč spodbujamo neprestano, tudi po koncu uvajalnega obdobja. Tako da - ko naletiš na težavo, lahko vedno računaš na pomoč izkušenih sodelavcev in sodelavk, bodisi v pisarni ali na Slacku.

Delo v pisarni, delo od doma ali hibridna oblika dela 

Pri Agiledrop lahko izbiraš med vsemi oblikami dela, ker se zavedamo, da smo si med sabo različni: nekateri raje delajo v kateri izmed pisarn, drugi so bolj produktivni v udobju domače pisarne, spet nekaterim odgovarja hibridna oblika dela. Pri nas je povnaprejšnjem dogovoru možno vse od naštetega in seveda - če se odločiš za delo v pisarni, lahko še vedno občasno delaš od doma in obratno - če delaš od doma, si vedno dobrodošel tudi v pisarni. 

Naše pisarne se nahajajo v Ljubljani, Mariboru in Celju, delaš v tisti, ki ti je najbližja. Seveda pa je vedno možno tudi prehajanje med pisarnami, bodisi zato, ker imaš v drugem mestu opravke ali pa zato, ker se iz Celja preseliš v Ljubljano. Res da smo na različnih lokacijah, a delamo in dihamo kot ena ekipa!

Druženja dopoldne, druženja popoldne!

Znotraj podjetja redno skrbimo za različne oblike druženja, od skupnega smučanja, pohodov, kosil, panoramske vožnje z barko, družinskega piknika in seveda božične zabave. Ker imamo pisarne na treh lokacijah v Sloveniji, so manjša druženja organizirana znotraj posamezne pisarne in glede na specifične preference, na vsakih nekaj mesecev pa poskrbimo, da se na večjem dogodku dobimo čisto vsi! Idej nam nikoli ne zmanjka, januarja smo recimo organizirali turnir v namiznem nogometu (namig: obožujemo ga, vsaka pisarna ima svojo mizo in med pavzami pridno trenira!) in odlično pogostitev!

Trojane, turnir v ročnem nogometu

 

In veš, kaj je najboljše? Trenutno širimo ekipo PHP razvijalcev! Se nam pridružiš?

Tukaj lahko prebereš več o delovnem mestu in ugodnostih, ki ti jih ponujamo!