PHP razvijalci

Pridruži se naši ekipi PHP razvijalcev

Nadaljuj svojo razvijalsko kariero v podjetju, kjer boš z ekipami s celega sveta razvijal rešitve na projektih za znane blagovne znamke, proste popoldneve pa preživljal z družino in prijatelji.

Kaj ponujamo

Omogočamo uvajanje pod okriljem mentorjev, odlične delovne pogoje ter možnosti napredovanja.

Plača od 1.500 do 4.200 evrov bruto, glede na pretekle izkušnje ter nivo napredka.

Kaj pričakujemo

Izkušnje z razvojem v programskem jeziku PHP

Razumevanje objektno orientiranega programiranja

Zmožnost pisnega in ustnega komuniciranja v angleščini

Kaj bodo tvoje naloge

Delamo z mednarodnimi ekipami za velika, globalno priznana podjetja.

Glede na tvoje  izkušnje, preference in potrebe podjetja delaš v ekipi Drupal razvijalcev ali Laravel razvijalcev. Razvijal boš module, rešitve po meri ali delal na zalednih sistemih, odvisno od ekipe, v kateri boš delal.

Prijavi se tukaj

Proces zaposlovanja

 1. Prijave sprejemamo (izključno) preko obrazca na spletni strani.

 2. V najmanj treh dneh odgovorimo na tvojo prijavo preko obrazca.

 3. V kolikor nas prepričaš, te povabimo na kratek razgovor preko videoklica.

 4. Po uspešnem prvem razgovoru, te povabimo na pogovor v živo z vodstvom.

 5. Po pogovoru ti dodelimo nalogo, da preverimo tvojo sposobnost reševanja problemov.

 6. V zadnjem koraku ti predstavimo našo ponudbo in ponudimo zaposlitev za nedoločen čas.

 7. Pričetek dela: takoj ali po dogovoru, kakor tebi najbolj ustreza.

 

Namigi

 • Pri izbiri kandidatov nas bolj kot izpopolnjen življenjepis zanimaš ti: tvoje izkušnje, projekti, zanimanja, hobiji ...

 • Pisarne imamo v Ljubljani, Mariboru in Celju, omogočamo ti tudi delo od doma ali hibridno obliko dela

Branka-1473

Vsak dan me v pisarni pričakajo nasmejani sodelavci, na katere se lahko zanesem. Delo mi omogoča neprestano rast in napredek. Sama vidim tudi ogromen napredek v znanju, ki se pozna tudi pri plači. Če imam občasno kakšen kratek opravek, mi ni treba jemati dopusta, dogovorim se, da si tisti dan prilagodim obveznostim.

Branka

Domen-896

Zelo cenim medsebojno pomoč, ki si jo nudimo s sodelavci, saj tako strah in pritisk, da česa ne bi uspel narediti, izgineta. Najbolj mi je všeč vzdušje v pisarnah, kjer smo vsi enakovredni, ne glede na položaj. 

Domen

Jaka-2317

V Agiledropu se počutim odlično. Podjetje mi nudi dobro razmerje med službenim in prostim časom, kar mi omogoča, da se lahko po končanem delovnem dnevu popolnoma posvetim svojim interesom. Imam odlično ekipo, na katero se lahko vedno zanesem. Uvajalni proces pri Agiledropu je dobro zasnovan, saj temeljito spoznaš smernice spletnega razvoja, prav tako pa ti podjetje dodeli tudi mentorja, ki ti stoji ob strani na vsakem koraku.

Jaka

Kaj ti ponujamo?

Nudimo ti delo nestresnem okolju s super sodelavci.  Popoldneve boš preživljal z družino in s prijatelji, brez da misliš na službo, poleg tega pa boš deležen še vseh spodnjih ugodnosti.

Ugodnosti za zaposlene

 • Pogodbo za nedoločen čas podpišeš s prvim dnem

 • Maksimalno izplačilo malice, nagrada za poslovno uspešnost in regres (za leto 2024 je bilo to 2.332,70 €)

 • Fleksibilni delovni čas med 8. in 18. uro

 • Razumemo, da lahko včasih pride do krajših neodložljivih opravkov med delovnim časom (obisk zdravnika, banke ...) in ti vedno pridemo nasproti

 • Dodaten dopust glede na delovno dobo pri nas

 • Napredovanje, ki je transparentno in jasno začrtano

 • Skladno z napredovanjem ti seveda pripada tudi višja plača

 • Delovna oprema je po tvoji izbiri: Apple MacBook Pro ali Dell (Linux)

 • Delo z najnovejšimi tehnologijami upoštevajoč sodobne prakse razvoja

 • Moderni procesi razvoja in vodenja projektov (agilni projekti)

 • Delo na odmevnih projektih s priznanimi globalnimi podjetji

 • Delovno okolje je mirno in nestresno 

 • Delujemo kot ena ekipa in v težkih trenutkih ne iščemo dežurnih krivcev

 • Vemo, da so prosti popoldnevi namenjeni družini, prijateljem in hobijem, zato dela ne nosiš domov

 • Na neobveznih druženjih se v sproščenem vzdušju spoznavaš s sodelavci (skupna kosila, športne dejavnosti, poletni družinski piknik, božična večerja …)

 • Če imaš otroke, naš Božiček poskrbi tudi zanje :)

 • In seveda si lahko delovni dan vedno popestriš z odlično kavo, ki jo skuhamo v družbi, sladkimi pregrehami ali zdravimi prigrizki

Napredovanja in poklicna pot

Glede na tvoja znanja in izkušnje boš ob zaposlitvi umeščen v enega izmed naslednjih nivojev in plačni razpon:

 • Začetni nivo: 1.500 - 2.000

 • Srednji nivo: 2.100 - 2.600

 • Višji nivo: 2.700 - 3.400

 • Razvijalec arhitekt: 3500 - 4200

(Plače so v EUR, bruto vrednosti.)

Vsem članom ekipe omogočamo, da v podjetju najdejo zase idealen položaj oz. da nadgrajujejo svoje znanje na njim najbolj ustrezen način.

Temu primerno na vsakih 6 mesecev preverimo napredek razvijalcev, jasno definirano pa imamo tudi poklicno pot, tako da razvijalci vedno vejo, kakšne so njihove možnosti napredovanja ter ustrezne odgovornosti in plača.

Z rastjo ekipe pa se v Agiledropu redno odpirajo tudi možnosti za napredovanje v vodjo razvoja, kamor povabimo najbolj izkušene in motivirane razvijalce višjega nivoja.

Kaj pričakujemo od tebe

 • Izkušnje z razvojem v programskem jeziku PHP

 • Razumevanje objektno orientiranega programiranja

 • Zmožnost pisnega in ustnega komuniciranja v angleščini

Zaželena znanja in izkušnje

 • Izkušnja z enim ali več PHP ogrodij (npr. Laravel ali Symfony),

 • HTML, CSS in JavaScript,

 • Git in delo preko terminala.

Delo razvijalca pri Agiledropu

Glede na tvoje izkušnje te bomo po uspešnem uvajanju umestili v eno izmed ekip, ki za znane blagovne znamke, kot so Panasonic, Marvel in UNESCO, razvijajo napredna spletna mesta in aplikacije. V sklopu teh projektov boš tudi samostojno komuniciral in sodeloval z razvijalskimi ekipami s celega sveta, ves čas pa ti bodo za kakršno koli pomoč na voljo tudi interni sodelavci.

Panasonic

Skrbeli smo za razvoj nekaterih ključnih aplikacij in portalov podjetja Panasonic. Med drugim smo za njih razvili “headless” Drupal spletno mesto, ki omogoča veliko možnosti prilagoditev in enostavnejše posodobitve, ter različne aplikacije za interna poslovanja Panasonica in njihovih partnerjev.

Mercedes-Benz

Sodelujemo na projektih mobilnosti prihodnosti za podjetje Mercedes-Benz. Zanje smo med drugim razvili portal za uporabnike oz. kupce pametnih vozil, kjer se lahko stranke tudi naročijo za testno vožnjo teh vozil.

UNESCO

Organizacija UNESCO se je na Agiledrop obrnila, ker je potrebovala zmogljive večjezične funkcionalnosti za svoja mednarodna spletna mesta, aplikacije in večuporabniške platforme. Zdaj že od leta 2013 kot njihov dolgoletni partner skrbimo za vzdrževanje in razvoj njihovih novih projektov. 

Marvel, Disney & Jurassic World

Za različne blagovne znamke zabavne industrije smo razvili dinamične spletne portale z back-endom, ki omogoča implementacijo zunanjih sistemov in napredno uredniško izkušnjo z mnogimi prilagodljivimi nastavitvami. 

Vodilno slovensko podjetje v spletnem razvoju

Agiledrop je hitro rastoče slovensko podjetje, ki že več kot 10 let skrbi za razvoj spletnih mest velikih naročnikov s celega sveta. 

Naša ekipa trenutno šteje že 65 zaposlenih, ki delajo iz ene izmed naših pisarn v Ljubljani, Mariboru in Celju. Za sabo imamo že več kot 300 uspešnih projektov.

Pri nas so na prvem mestu podpora in sodelovanje med zaposlenimi, prijetno in nestresno delovno okolje ter čim več prostega časa za vse zaposlene. Več o tem, kaj ponujamo, najdeš tukaj.

Poleg tega vsem omogočamo, da v podjetju najdejo sebi najbolj primeren položaj. Tako smo zelo odprti glede možnosti napredovanja, poklicna pot in temu primerna plača sta jasno začrtani, nagradimo pa vsak dodaten trud naših zaposlenih. Poklicno pot razvijalcev pri Agiledropu najdeš tukaj.