Poklicna pot razvijalca pri Agiledropu

Vsem članom ekipe omogočamo, da v podjetju najdejo zase idealen položaj.

Ker je Agiledrop inženirsko usmerjeno podjetje, so naši razvijalci ključnega pomena.

Vsem članom ekipe omogočamo, da v podjetju najdejo zase idealen položaj oz. da nadgrajujejo svoje znanje na njim najbolj ustrezen način. Dobro se zavedamo, kako pomembno je, da se na delovnem mestu vsi počutimo prijetno, in zato si prizadevamo, da je delo na Agiledrop karseda izpolnjujoče, in da vsi od njega dobijo tisto, kar si želijo. 

career path

Seveda pa smo si ljudje različni; v različnih obdobjih življenja stremimo za različnimi stvarmi in si postavljamo različne cilje. Včasih hočemo hitro napredovati in čimprej osvojiti nove veščine; včasih si želimo naša znanja dodatno izpiliti in postati mojstri svojega področja. Nekateri smo povsem zadovoljni z našim trenutnim službenim položajem in večji pomen pripisujemo osebnostni rasti. Zgodi pa se tudi, da nas zamika povsem nov poklic oz. položaj, s katerim še nimamo veliko izkušenj. 

Tudi vse to pri Agiledropu povsem razumemo in upoštevamo. Zato delujemo po načelu, da lahko vsak član ekipe pripomore na način, ki je zanj optimalen. Si začel kot junior razvijalec, tvoj cilj pa je čimprej priti na bolj ugleden položaj senior razvijalca? Kaj pa, če si začel kot front-end razvijalec, sedaj pa te bolj mika back-end? Si želiš delati na projektih, kjer boš lahko zares postal mojster svojega področja? Morda pa te privlači kaj čisto novega, pa naj bo to položaj v službi ali pa kakšen osebni cilj? Na vse to smo mi že pomislili in poskrbeli za to, da tvoje možnosti ostajajo odprte. Zato smo pripravili ta uporaben “poklicni zemljevid”, s katerim si lahko pomagaš pri orientiranju in odkriješ, katera smer je zate tista prava.

Zaposlimo

Thumbnail

PHP razvijalec

Imaš izkušnje z razvojem spletnih strani v PHP-ju? Pridruži se nam in naučili te bomo, da postaneš Drupal ali Magento back-end razvijalec.

Thumbnail

Drupal razvijalec

Že delaš z Drupalom kot back-end ali front-end razvijalec? Sodeluj z najboljšo ekipo v Sloveniji in razvijaj napredna spletna mesta za globalno priznana podjetja.

Thumbnail

HTML/CSS razvijalec

Imaš izkušnje s HTML in CSS razvojem ter bi se rad naučil Drupal temiranja? Pridruži se nam in nadgradi svojo front-end kariero.