Razvoj digitalnih in poslovnih rešitev

Razvoj digitalnih in poslovnih rešitev

Agiledrop je partner za vse vaše digitalne izzive. Zaradi več kot desetletja izkušenj z uglednimi naročniki iz tujine imamo unikaten ter temeljit pristop k razvoju raznovrstnih digitalnih rešitev.

Potrebujete partnerja, ki bo rešil vse vaše digitalne izzive

Se pogosto soočate s spodaj opisanimi problemi? Za veliko podjetij prav ti izzivi predstavljajo glavne ovire pri zagotavljanju naprednih spletnih izkušenj za svoje uporabnike.

Tako je najbolj učinkovit in zanesljiv pristop partnerstvo z izkušeno digitalno agencijo, ki vam lahko pomaga s svetovanjem, se prilagodi vašim procesom, je vešča v potrebnih tehnologijah ter vam poleg tega nudi tudi podporo in vzdrževanje vaših digitalnih rešitev.

IT oddelek je skeptičen do novih tehnologij

Posodobitve ter nove integracije so velikokrat drage in dolgotrajne, vendar pa so tveganja z zastarelimi sistemi še višja, sodobne tehnologije pa mnogo zmogljivejše.

IT oddelku primanjkuje znanja, časa in osebja

Nove tehnologije terjajo nova znanja ter ljudi, ki so z njimi že dokazano izkušeni, učenje obstoječih zaposlenih pa je drago in zamudno ter brez jamstva o kvaliteti.

Projekti zamujajo in so dražji kot sprva predvideno

Digitalni projekti so vedno pod vplivom sprememb in inovacij v digitalnem svetu, zato je ključen agilen, fleksibilen pristop k razvoju, ki prioritizira ključne funkcionalnosti.

Podjetja so navajena slabe komunikacije in neodzivnosti

Glavni problem digitalnih partnerstev sta slaba komunikacija zaradi netransparentnosti oz. neodzivnosti, zato mora biti komunikacija ključna vrednota vašega partnerja.

Zaposleni ne vidijo potrebe po optimizaciji dela

Zaradi povečanega obseg dela in potrebe po novih znanjih je ključno, da so tako vodstvo kot zaposleni usklajeni glede nujnosti in prednosti optimizacije dela.

Digitalna rešitv ni dobro sprejeta med uporabniki

Za odlične digitalne izkušnje je ključen fokus na dobri uporabniški izkušnji namesto na zahtevah nadrejenih in neusklajenosti z dejanskimi navadami uporabnikov.

Svetovanje, proces, tehnologija in podpora

Vsakega projekta se lotimo celostno in z upoštevanjem vseh zgoraj opisanih izzivov. Pri tem sledimo tako najsodobnejšim razvojnim praksam kot tudi našim internim temeljnjim vrednotam.

 

 • Svetovanje in raziskovalna faza projekta

  Uspešen digitalen projekt se ne začne pri samem razvoju, temveč pri odkritju srža problema in najprimernejše rešitve.

 • Zavzetost, zanesljivost in temeljitost

  Potrebujete partnerja, ki vas ne bo pustil na cedilu ter se bo prilagodil vašim potrebam in se vaših problemov loteval proaktivno.

 • Odzivnost in transparentnost

  Slaba komunikacija lahko zelo hitro poruši projekt. Za uspešno sodelovanje sta bistveni hitra odzivnost v nepredvidljivih situacijah ter skrbna preglednost nad celotnim procesom.

Spletne strani

Razvijamo spletne strani, ki niso le estetsko privlačne, ampak zagotavljajo odlično uporabniško izkušnjo. Oblikujemo intuitiven uporabniški vmesnik (UI) in razvijemo zmogljiv back-end.

Spletne trgovine

Spletne trgovine, ki jih razvijamo, nudijo intuitivno uporabniško izkušnjo ter optimizirano nakupovanje. Vedno stremimo k razvoju, ki pomaga doseči uspeh ter zagotavlja odlične rezultate in konkurenčno prednost.

Spletni portali

Napredne spletne strani z bogato vsebino in velikim številom uporabnikov. Vključujejo različne funkcionalnosti, kot so uporabniški računi, avtentikacija, interaktivni vmesniki, možnosti prilagajanja in še več.

Aplikacije in orodja

Razvijamo napredne aplikacije in orodja, ki so prilagojena specifičnim potrebam vašega podjetja. Naše rešitve so zanesljive, varne in enostavne za uporabo. Poudarek dajemo na učinkovitosti, skalabilnosti in brezhibni integraciji z obstoječimi sistemi.

Intraneti

Interne digitalne platforme, ki služijo kot centralizirano stičišče za komunikacijo, sodelovanje in upravljanje v podjetjih in organizacijah.

E-izobraževanje

S pomočjo Moodle platforme razvijamo interaktivne in učinkovite rešitve za izobraževalne ustanove.

Zakaj Agiledrop ni vaša običajna spletna agencija

 • Delo z naročniki v tujini nam je prineslo številne izkušnje in nas vedno usmerja, da smo v koraku z globalnimi trendi.

 • Ekipa šteje več kot 50 razvijalcev, zato lahko vsem naročnikom zagotovimo pozornost, skrb in hitro odzivnost.

 • Razvijalci so specializirani za posamezne tehnologije, kar nam omogoča, da vedno delamo z najboljšimi praksami razvoja.

 • Projektov se vedno lotimo celostno, kar pomeni da poleg razvoja nudimo tudi svetovanje, podporo in vzdrževanje

Tehnologije

Drupal je zmogljiv in prilagodljiv odprtokodni CMS, ki s svojo fleksibilnostjo omogoča razvoj kompleksnih spletnih rešitev.

WordPress je priljubljena odprtokodna platforma za upravljanje vsebin in izdelavo ter urejanje enostavnih spletnih strani.

Magento je odprtokodna platforma, s katero lahko razvijemo e-trgovine z bogatim naborom funkcionalnosti in prilagodljivosti.

Moodle je odprtokodni sistem za upravljanje učenja, ki olajša spletno izobraževanje s tečaji, komunikacijo in ocenjevanjem.

Laravel je zmogljivo ogrodje, ki se ponaša z elegantno, a močno arhitekturo ter številnimi funkcionalnostmi za pospešitev razvoja.

Node.js je okolje za izvajanje JavaScripta, ki omogoča razvijalcem izdelavo skalabilnih programskih vmesnikov (API-jev).

React.js je najbolj razširjeno ogrodje za razvoj interaktivnih spletnih strani in aplikacij.

Vue.js ponuja preprost, a močan okvir za izdelavo sodobnih spletnih vmesnikov.

Angular zagotavlja robustno platformo za razvoj obsežnih spletnih aplikacij.

Agiledrop ekipa je že od svojega začetka iz leta 2008 usmerjena v tujino. Naše stranke so UNESCO, Deutsche Telekom, Burda Media, Evropska Unija in mnogo drugih tujih naročnikov. Smo razvojni partnerji globalnim IT podjetjem, kot sta Capgemini, in T-Systems, ter agencijam, kot sta WPP in HAVAS. Predvsem slednja partnerstva imajo izredno visoke zahteve glede profesionalnosti in tehničnih kompetenc.

Kontaktiraj nas