Družini prijazni teambuildingi pri Agiledropu

Agiledrop teambuilding fun group photo
Podjetje

Ker pri Agiledropu vse naše zaposlene, prav tako pa njihove bližnje, dojemamo kot člane naše velike Agiledrop družine, organiziramo tudi temu primerne teambuildinge. Zelo dober primer tega je bil naš teambuilding konec junija, ki je poleg piknika vključeval še vrsto drugih aktivnosti, primernih tako za najmlajše kot tudi za odrasle člane naše družine. 

V tem prispevku bomo opisali zabavno poletno soboto, ki smo jo preživeli skupaj. Dobili boste odličen vpogled v to, kako izgledajo Agiledrop teambuildingi, in videli, da je pri njih res poskrbljeno za vse raznolike okuse in starosti.

 

AgileKarting

 

Branka in gokart giving peace sign with fingers

 

Vse se je začelo že dopoldne v Karting centru Ljubljana, kjer smo imeli za tri ure rezervirano celotno dirkališče. To nam je dalo dovolj časa, da so vsi najprej opravili trening, odvozili kvalifikacije in se na koncu pomerili za vodilna mesta. 

Ko smo vsi prispeli, je napočil čas za začetek napetih AgileKart dirk. Tekmovalcev in tekmovalk je bilo vse skupaj 23, vključeni pa so bili tako naši zaposleni kot tudi vsi naši bližnji, ki so si želeli sodelovati v dirkah. 

Po že tako napetih kvalifikacijah pa se je pričela prava bitka - dirka za prva tri mesta. Najbolje uvrščeni so imeli priložnost, da pokažejo svoje vozniške spretnosti in morda celo postavijo nov rekord. Težko vam opišemo napeto vzdušje med dirko - najbolje bo, da si ogledate spodnji video: 

 

 

Po napetih desetih minutah krvavega boja je s konkurenco pometel in prvi prispel na cilj naš razvijalec Nik iz mariborske pisarne. Na drugo mesto se je uvrstil naš direktor razvoja Boštjan, tretje mesto pa je zavzel Aleš, prav tako iz mariborske pisarne. Bravo vsem!

Vsi trije so prejeli tudi svojemu mestu primerne medalje, najbolj zadovoljen pa je bil seveda Nik. Pa ne samo zaradi zmage, seveda; poleg zlate medalje s strani Karting centra je prejel tudi prav posebno Agiledrop darilo - visoko zmogljivega žepnega drona s HD kamero

 

Ogled gasilske brigade Aerodroma Ljubljana

 

Marko, Aleš and the kids walking towards firetruck

 

Tako napete dirke pa niso bile povsem primerne za najmlajše Agiledropovce. Za otroke smo zato organizirali nekaj posebnega: na ljubljanskem letališču je za nas tamkajšnja gasilska enota pripravila pravi spektakel! 

Podučili so nas o delovanju njihove gasilske enote (ki je, mimogrede, najhitrejša v Sloveniji!), nam pokazali notranjost gasilskega avta in nam celo dovolili, da smo se sami preizkusili v uporabi njihove opreme. Od zdaj naprej se torej lahko obrnete na nas, tudi če bo kje kaj zagorelo. ;) 

Ogled je bil prava poslastica za vse, tako za otroke kot za odrasle spremljevalce. (Upamo pa si celo trditi, da so bili slednji nad njim še bolj navdušeni kot otroci, katerim je bil ogled prvotno namenjen!)

 

Marko and kids watching firetruck in action

 

Osvežitev in okrepčitev na pikniku

Za drugi del dneva pa smo imeli organiziran piknik v vodiškem Klubu Kubu. Tukaj smo se sestali vsi udeleženci prvih dveh aktivnosti in si že takoj navdušeno izmenjali svoje vtise, Nik pa se je že vestno učil pilotiranja svoje najnovejše pridobitve.

 

Nik playing with drone

 

Ko smo končno dočakali težko pričakovano jedačo, je za kakšnih trideset minut vse utihnilo. Močno sonce in napeto dirkanje sta nas tako izmučila in ulakotnila, da se nekaj časa nihče ni mogel posvetiti ničemur drugemu kot hrani.

Po tem, ko smo se dodobra okrepčali, smo se lahko ponovno posvetili burnim debatam in zanesenemu nazdravljanju, otroci in vozniki pa so si letnemu času primerno privoščili tudi sladoled.

 

Agiledrop team having fun, laughing and talking during teambuilding

 

Jedača in pijača sta nam dali dovolj moči, da smo se kljub mišicam, razbolelim od intenzivne vožnje, še malo športno udejstvovali. V senci dreves so se nekateri člani naše družine pomerili v balinanju, kasneje pa celo malo metali na koš. Medtem so se najmlajši zabavali v prostornem igrišču z raznolikimi igrali. 

V zgodnjih večernih urah smo se počasi začeli poslavljati, vendar pa smo imeli prostor rezerviran za celoten večer, tako da se je druženje in sklepanje novih prijateljstev za tiste najbolj zagnane nadaljevalo še po padcu mraka. 

 

Agiledrop team cooling off in the shade by playing a relaxed game of bowls

 

Domov smo se tako vsi vrnili polni novih vtisov in nepozabnih spominov; nekateri z razbolelimi mišicami, vsi pa siti in zadovoljni. 

 

Zaključek

To je bil naš prvi teambuilding s tako številno ekipo - in bil je še kako uspešen! Vedno je lepo, ko se sestane in podruži celotna Agiledrop ekipa; najboljši dnevi pa so tisti, kjer se nam pridružijo tudi člani naše širše družine, ki se tudi vztrajno veča

Si tudi vi želite biti del tako zabavnih teambuildingov? Prijavite se na katero od naših prostih delovnih mest in morda se nam boste pridružili že na naslednjem!