Drupal tečaj

Brezplačen tečaj razvoja spletnih strani s platformo Drupal.

Kaj je Drupal tečaj?

Brez izkušenj je težko dobiti priložnost, brez priložnosti pa je težko nabrati izkušnje. Ta krog lahko prekineš z udeležbo na tečaju, ki smo ga zate pripravili v podjetju Agiledrop.

V kolikor so ti tehnologije HTML, CSS in PHP že poznane, se lahko udeležiš tečaja, kjer se boš spoznal s sistemom Drupal. Drupal je platforma, ki jo uporabljajo največja svetovna podjetja in organizacije, kot so NBC, Tesla Motors, Bela hiša in mnogi drugi. S tem odprtokodnim sistemom je mogoče razviti spletna mesta, trgovine in poslovne aplikacije.

Izkušeni mentorji iz ekipe podjetja Agiledrop bodo tvoje osnovno znanje nadgradili z najboljšimi praksami razvoja spletnih rešitev na platformi Drupal.

Česa se boste naučili?

Udeleženci tečaja boste pridobili:

 • Napredna znanja konfiguriranja Drupal spletnih mest,
 • osnovna znanja razvoja predlog oziroma tem in
 • osnovna znanja razvoja modulov.

Udeležence, ki bodo pokazali največji napredek, bomo povabili, da se pridružijo naši ekipi in se redno zaposlijo v podjetju Agiledrop kot "junior" razvijalci. Število delovnih mest ni omejeno.

V kolikor te zaposlitev takrat še ne bo zanimala, pa boš pridobljena znanja s pridom izkoristil na drugih področjih spletnega razvoja.

Brezplačna prijava

Preko obrazca se lahko prijaviš na naslednji brezplačni tečaj.

Potek tečaja:

Tečaj bo potekal en dan, in sicer bo to sobota, od 9.00 do 14.00. Točen datum še ni znan, saj prijave še potekajo; takoj, ko se bodo zaključile, bomo vse prijavljene obvestili prek emaila. 

Lokacija tečaja:

Tečaj bo potekal v naših prostorih v Ljubljani, na Dunajski cesti 5.

Osebni podatki

Na Drupal tečaju boste spoznali:

 • Drupal site building
  Za Drupal je na voljo preko 10.000 modulov. To nam omogoča, da so naši projekti podobni sestavljanju z LEGO kockami. Na tečaju vas bomo naučili, kateri moduli so najbolj priljubljeni in kako se jih konfigurira.
 • Drupal theming (front-end)
  Dizajn spletnega mesta pripravi oblikovalec, naloga razvijalca Drupal tem pa je, da dizajn kolikor se da natančno implementira. Naučili vas bomo, kako razviti Drupal teme, optimizirane tudi za mobilne telefone.
 • Drupal development (back-end)
  Večkrat se znajdemo v situaciji, ko nam nobena kombinacija modulov ne reši specifičnega problema. Naučili vas bomo, kako razviti Drupal modul po meri in vam pokazali najboljše razvijalske prakse.

Pogoji za tečajnike

Zanimanje za redno zaposlitev pri podjetju Agiledrop d.o.o. ni pogoj za prijavo in udeležbo na tečaju, si pa podjetje pridržuje pravico, da prioritizira izbor kandidatov, ki imajo več izkušenj z razvojem spletnih strani, v primeru, ko bo prijav več kot možnih kapacitet.

Potrebna predznanja:

 • Vsi tečajniki morajo poznati osnove tehnologij HTML, CSS in PHP.
 • Tečajniki morajo imeti svoj prenosni računalnik.
 • Predavanja bodo potekala v slovenščini, vendar je priporočljivo znanje angleškega jezika.

Cena udeležbe

Tečaj je brezplačen, ampak si zaradi omejenih mest in v primeru večjega zanimanja pridržujemo pravice selekcioniranja udeležencev. Kandidate bomo izbrali na podlagi izkušenj kandidatov.

Zaposlitev

Udeležencem, ki bodo tekom tečaja pokazali dober napredek, bo podjetje AGILEDROP D.O.O. ponudilo redno zaposlitev za nedoločen čas.

Pretekli tečaji

Tečaj smo prvič organizirali septembra 2017. Desetim udeležencem smo v 12-ih urah predstavili osnove Drupala in jih naučili najboljših praks razvoja. Veseli smo, da smo lahko več udeležencev povabili tudi na razgovor za delo in jih kasneje tudi zaposlili v podjetju.