Kaj je Drupal?

Drupal je odprtokodni sistem za urejanje spletnih vsebin, ki omogoča ustvarjanje zahtevnih, elegantnih in zmogljivih digitalnih izkušenj. 

 

Vodilni na svetu

Drupal je eden izmed vodilnih odprtokodnih sistemov za upravljanje vsebin za zahtevne digitalne izkušnje, ki dosežejo vašo ciljno skupino prek več kanalov. Ustvarja ga tudi ena največjih odprtokodnih skupnosti na svetu - več kot 1.000.000 strastnih razvijalcev, ki sodeluje skupaj pri razvoju sistema - med njimi tudi Agiledrop.
 

Kdo uporablja Drupal?

Drupal je platforma, ki jo nekatere države (ZDA, Francija) in mesta (London) uporabljajo za komuniciranje s svojimi prebivalci. Uporabljajo jo tudi medijske družbe, kot so BBC, NBC in MTV UK, ki se osredotočajo na obveščanje in zabavo ljudi po vsem svetu. Drupal je del organizacije Amnesty International in Univerze v Oxfordu, ki si prizadevata, da bi svet postal boljši. 
 

Zakaj Drupal?

Ponuja nešteto možnosti uporabe; je ogrodje za postavitev spletnih rešitev, uporablja se za bloge, portale, spletne trgovine, intranete in zaledne sisteme mobilnih in IOT aplikacij.

Zaposlimo razvijalce