Pridruži se naši ekipi PHP razvijalcev

Nadaljuj svojo razvijalsko kariero v podjetju, kjer boš z ekipami s celega sveta razvijal rešitve na projektih za znane blagovne znamke, proste popoldneve pa preživljal z družino in prijatelji.

Prijavi se tukaj

Kaj ti ponujamo

Nudimo ti delo nestresnem okolju s super sodelavci.  Popoldneve boš preživljal z družino in s prijatelji, brez da misliš na službo, poleg tega pa boš deležen še vseh spodnjih ugodnosti.

Kaj pričakujemo od tebe

Kaj pričakujemo

  • Izkušnje z razvojem v programskem jeziku PHP
  • Razumevanje objektno orientiranega programiranja
  • Zmožnost pisnega in ustnega komuniciranja v angleščini
     

Zaželene izkušnje

  • Izkušnja z enim ali več PHP ogrodij (npr. Laravel ali Symfony),
  • HTML, CSS in JavaScript,
  • Git in delo preko terminala.
     

Delo razvijalca pri Agiledropu

Glede na tvoje izkušnje te bomo po uspešnem uvajanju umestili v eno izmed ekip, ki za znane blagovne znamke, kot so Panasonic, Marvel in UNESCO, razvijajo napredna spletna mesta in aplikacije. V sklopu teh projektov boš tudi samostojno komuniciral in sodeloval z razvijalskimi ekipami s celega sveta, ves čas pa ti bodo za kakršno koli pomoč na voljo tudi interni sodelavci.

O podjetju

Vodilno slovensko podjetje v spletnem razvoju

Agiledrop je hitro rastoče slovensko podjetje, ki že več kot 10 let skrbi za razvoj spletnih mest velikih naročnikov s celega sveta. 

Naša ekipa trenutno šteje že 69 zaposlenih, ki delajo iz ene izmed naših pisarn v Ljubljani, Mariboru in Celju. Za sabo imamo že več kot 200 uspešnih projektov.

Pri nas so na prvem mestu podpora in sodelovanje med zaposlenimi, prijetno in nestresno delovno okolje ter čim več prostega časa za vse zaposlene. Več o tem, kaj ponujamo, najdeš tukaj.

Poleg tega vsem omogočamo, da v podjetju najdejo sebi najbolj primeren položaj. Tako smo zelo odprti glede možnosti napredovanja, poklicna pot in temu primerna plača sta jasno začrtani, nagradimo pa vsak dodaten trud naših zaposlenih. Poklicno pot razvijalcev pri Agiledropu najdeš tukaj.