Agiledrop družinski piknik 2023

Agiledrop družinski piknik - skupinska fotografija 2023
Podjetje

September je čas, ko se pri Agiledrop vsi skupaj združimo na velikem - in zdaj že tradicionalnem - družinskem pikniku in dan preživimo združeni s sodelavci iz vseh pisarn in z našimi najbližjimi. Letos smo že drugo leto zapored preživeli krasen dan na Območju 70, v Kamniku, kjer so nas pogostili z odlično hrano in pripravili številne aktivnosti za velike in majhne otroke!

Agiledrop družinski piknik - intro

Skupaj z našimi najbližjimi in najmlajšimi se nas je nabralo nekaj čez 60. Naročili smo lepo vreme in naročilo je bilo sprejeto - vsaj do večera, ko se je sicer pokazalo nekaj večjih dežnih kapelj, ki pa nas seveda niso prestrašile.

Turnir v ročnem nogometu

Brez tega seveda ne gre! Glede na to, da ima vsaka pisarna svojo mizo in pridno trenira med premori, se na takem dogodku seveda spodobi, da se pomerimo tudi na regionalnem nivoju.

Agiledrop družinski piknik - turnir v ročnem nogometu

Tokrat je zmaga šla v Celje

Športno udejstvovanje smo popestrili še z odbojko na mivki in številnimi drugimi aktivnostmi, ki so jih za nas pripravili na Območju 70.

Agiledrop družinski piknik - različne aktivnosti na Območju 70

Med drugim tudi ležanje v senčki pod drevesi, ampak, hej! Tudi to je povezovanje s sodelavci :) Nenazadnje organiziramo take dogodke zaradi druženja samega, saj zaradi razkropljenosti po različnih pisarnah ni veliko priložnosti, da se srečamo vsi skupaj in v resnično tako velikem številu. 

Agiledrop družinski piknik - dogajanje na pikniku

Nekateri so si dan popestrili z ziplinom, drugi so popoldne igrali nogometni pikado, nekateri pa so se udeležili vodenja po muzeju nekdanje smodnišnice, saj je Območje 70 v bistvu nekdanja - smodnišnica. 

Dogajanja za najmlajše

V kotičku za otroke so bile na voljo igrače, pobarvanke, napihljiv grad in seveda animatorka, tako da so se lahko starši mirne vesti sprostili in uživali v druženju.

Agiledrop družinski piknik - kotiček za najmlajše

Družinski piknik in 10. obletnica delovanja podjetja

Agiledrop družinski piknik - torta za 10. obletnico delovanja podjetja

Letošnji piknik pa je bil še toliko bolj poseben, saj 26. Septembra obeležujemo 10. Letnico delovanja podjetja. Tak mejnik seveda ne more miniti brez velike in slastne rojstnodnevne torte!

Agiledrop družinski piknik - rojstnodnevna torta

In kot je značilno za dobro družbo, čas vedno prehitro mine. Polni novih vtisov in odličnega razpoloženja smo se razšli v poznem večeru in si seveda obljubili, da se kmalu ponovno srečamo, družimo in zabavmo, kar je nesporen dokaz, da nismo ekipa samo v pisarni, ampak tudi izven delovnega okolja delujemo kot ena in odlična ekipa, sploh ko so z nami tudi tisti, ki so nam najbolj pri srcu.

Agiledrop družinski piknik - skupinska fotografija 2023