En nasmeh na dan, odžene stres stran

delo v nestresnem delovnem okolju agiledrop
Podjetje

Nestresno delovno okolje je eno izmed temeljnih načel, ki ga na Agiledropu z veseljem izpostavljamo; nanj ne boste naleteli samo v vseh zaposlitvenih oglasih, temveč je to nekaj, kar z veseljem prakticiramo vsak dan, v vseh pisarnah. 

Tako da, ne, nestresno delovno okolje ni samo prazna obljuba ali besedna zveza, ki se pač lepo sliši; ker v službi preživimo približno tretjino dneva, je edino prav, da se počutimo sproščeno in da ko gremo domov, službo pustimo - v službi.

Kako pa poskrbimo, da se v službi vsi počutimo sproščeni?

Ne veš? Vprašaj!

Neumnih vprašanj ni, sploh če si kot razvijalec na začetku svoje kariere. Če pri delu naletiš na težavo, ki je ne znaš rešiti ali pa je ne rešiš najbolj optimalno, te ne bomo grajali, bolj izkušeni razvijalci pa te ne bodo gledali postrani in se ti posmehovali. Vsak ti bo z veseljem priskočil na pomoč in ti pomagal glede na svoje znanje in izkušnje. Držimo se preprostega pravila, ki pravi, da več glav več ve. Povrh vsega pa na začetku dobiš mentorja, ki te bo uvedel v sistem dela in ti bo na voljo za vsa tvoja vprašanja.

Pri nas so vprašanja vsekakor dobrodošla, saj se tako vsi lahko naučimo kaj novega. Vedno pa smo pripravljeni prisluhniti tudi tvojim predlogom ter jih upoštevamo, kolikor je le možno.

Nadure? Kaj je že to?

So tudi tebi poznani delovniki, ki jim po 8-ih urah še vedno ni videti konca? No, pri nas tega ne poznamo! Nadur ne maramo, a če že kdaj pride do situacije, ko projekt od razvijalca zahteva kakšno naduro, je ta dodatno plačana, še prej pa se mora razvijalec z dodatnim delom strinjati.

Mnenja smo, da so popoldnevi namreč namenjeni družinskemu življenju, druženju s prijatelji in tvojim hobijem - sprostitvi in polnjenju baterij, torej! Samo tako lahko naslednji dan pridemo v službo spočiti in polni zagona za nov delovni dan.

Poleg tega je urnik dela fleksibilen: v pisarni te pričakujemo med 8. in 10. uro, saj vemo, da nekateri radi zjutraj malo dlje časa spite ali pa se izognete prometnim konicam. 

Lepa beseda lepo mesto najde

Pri nas ne kričimo in kričanja ne toleriramo ne glede na položaj v podjetju (beri: ne, niti šefi ne kričijo!) ali vzrok – saj veste: slab dan, pritisk, polna luna ... Ne. Vsi si želimo delati v mirnem okolju, kjer bomo spoštovani ter cenjeni. Tega se zavedamo in držimo čisto vsi; in če vrata zaloputnejo, zaloputnejo zaradi prepiha in ne slabe prodaje!

Slabe dneve, pritiske in polno luno utišamo s kakšnim sladkim prigrizkom, ki so pri nas vedno na voljo (seveda lahko izberete tudi sadje ali oreščke) ali klepetom v kuhinji, ko ti sodelavka mimogrede skuha kavo. In dan je takoj lepši!

OK, na glas zakričimo samo takrat, ko je treba koga pohvaliti. Takrat se res ne držimo nazaj, pa tudi hvalimo zelo pogosto :)

Tudi družimo se radi

Osnova dobre ekipe so dobri odnosi, ki se pri nas stkejo na kavici, čaju, kosilu in Agiledruženjih. 
Imamo približno 1 do 2 teambuildnga letno, na katerem se srečamo sodelavci iz vseh pisarn (saj veš, da je Agiledrop poleg Ljubljane tudi v Mariboru, Celju in Novem mestu?), potem pa se 1-krat na 2 meseca izmenjujeta AgileSport in AgileFood. Na športu športamo, na foodu pa ... hja, fino jemo in se fino imamo!

Druženje seveda ni obvezno in nihče te ne bo gledal postrani, če jo po službi raje mahneš domov.

Agiledrop zaposluje!

Če te zanima spletni razvoj ter bi se tudi ti rad/a udeleževal/a naših zabavnih teambuildingov in v odlični družbi pil/a izvrstno kavico, si oglej naša prosta delovna mesta in se nam pridruži!