Mojstrski Webmaster pikink

Udeležili smo se že 11. Webmaster piknika, kjer se vsako leto zbere elita internetnih strokovnjakov in vsi, ki so vpleteni v internetno branžo, od razvijalcev, vzdrževalcev spletnih strani, direktorjev tovrstnih podjetij, grafičnih oblikovalcev, tržnikov in poznavalcev družbenih omrežij. 

Z veseljem smo k pikniku pripomogli kot sponzorji, na pikniku samem pa smo vsem udeležencem polepšali dan s kemičnimi svinčniki in pisalnimi blokci. Udeležbo smo omogočili prav vsem članom naše ekipe, ki so se dogodka želeli udeležiti, prav tako njihovim partnerjem in otrokom. 

Piknik se je pričel okoli poldneva, pridružilo se mu je tudi večina naše ekipe s partnerji in nekaj otroci. Ob začetnem kramljanju ob slanih in sladkih prigrizkih nas je razvajalo lepo, sončno vreme. Ob naznanilu že pečene hrane, smo se kaj hitro postavili v vrsto. 

Organizatorji so držali svojo obljubo, da bo poskrbljeno za želodce karnivorev, herbivorev in omnivorev, kot so se sami izrazili, in res, prav nihče ni ostal lačen … Za cukroholike so bile na voljo odlične palačinke, katerih peki so morali pokazati svoje pekovske sposobnosti, saj smo jih skrbno odnašali do svojih miz. 

Seveda so takšni dogodki kot nalašč za minglanje, kar smo s pridom izkoristili. Ob ohlajenem pivu smo spoznali kar nekaj novih ljudi, pomerili pa smo se tudi v odbojki. Navdušenci nad tehnologijo smo lahko uživali v VR-ju, za tiste malo bolj pogumne je bil na voljo adrenalinski park, za naše najmlajše pa otroški kotiček z animacijo, tako da so tudi starši lahko brezskrbno uživali.Ko smo dodobra pokurili kalorije na mivki in v zraku, nas je razveselil pečen odojek. 

Kot posebnost tega piknika bi radi omenili oglasno desko z razobešenimi prostimi delovnimi mesti podjetij, ki so bila tam, objavo smo tudi sami izkoristili, saj je tak piknik za nas tudi priložnost da spoznamo bodoče AD razvijalce.

Webmaster piknik tudi tokrat ni razočaral! Hvala in se vidimo naslednje leto!