Razvoj spletnih strani v Drupalu

Agiledrop je vodilni strokovnjak v razvoju spletnih rešitev na sistemu Drupal. Za sabo imamo več kot 10 let izkušenj in več kot 200 projektov, kot so Drupal spletne strani, Drupal portali in Drupal aplikacije.

drupal logo

Ambiciozne digitalne izkušnje

Drupal je vodilni odprtokodni sistem za upravljanje vsebin (CMS). Njegovo ogrodje je napisano v programskem jeziku PHP in omogoča ustvarjanje edinstvenih spletnih mest, portalov in aplikacij. Drupal poganja več kot milijon spletnih strani širom sveta.

Vaši Drupal strokovnjaki

Thumbnail

10+ let izkušenj z Drupalom

Pri Agiledropu imamo razvijalce z več kot 10 let izkušnj z razvojem spletnih rešitev s sistemom Drupal.

Thumbnail

Drupal certifikati

Naši razvijalci imajo Acquia Drupal certifikate, kar dokazuje, da dosegamo najvišje standarde razvoja spletnih strani v Drupalu.

Thumbnail

Med vodilnimi na svetu

Smo aktivni člani Drupal odprtokodne skupnosti, kar pove, da naša ekipa sodi med vodilna Drupal razvojna podjetja na svetu.

Thumbnail

Zanesljiv partner

Naša ekipa ima za sabo že 200+ projektov za več kot 50 partnerjev s celega sveta.

Kako vam lahko pomagamo?

  • Razvoj Drupal spletnih strani.
  • Vzdrževanje Drupal spletnih mest.
  • Nadgradnja projektov na Drupal 8.
  • Razvoj Drupal modulov po meri.
  • Razvoj Drupal tem po meri.
Kontaktni podatki

Funkcionalnosti

Thumbnail

Različne vrste vsebin

Drupal nudi popolno prilagodljivost opredelitve pojavljanja različnih vsebin (npr. članki, blog objave, novice) in funkcionalnost, povezano z vsako vrsto vsebine, na primer dovoljenje ali onemogočanje komentiranja uporabnikov.

Thumbnail

Upravljanje z uporabniki in s pravicami

Drupal omogoča popolni nadzor uporabniških nastavitev in dovoljenj za dostop do različnih funkcij znotraj vaše spletne strani.

Thumbnail

Fleksibilne strukture kategorij in navigacije

Modul taksonomije zagotavlja neomejeno prilaganje kategorij, s katerimi so povezane vrste vsebin, medtem ko je strukturo menija mogoče konfigurirati na želen način. Ta prilagodljivost naredi tradicionalno paradigmo CMS "Section > Category > Article" zastarelo, v kolikor potrebujete kompleksen način za kategorizacijo vaše vsebine, ali pa želite ohraniti stvari kar se da preproste.

Thumbnail

Unikatni izgled spletnih strani z razvojem tem

Drupal loči vso vsebino iz predstavitvene ravni, tako da lahko v celoti prilagodite obliko in postavitev vaše spletne strani z uporabo standardnih HTML and CSS. Na voljo so številne visoko kvalitetne predpripravljene teme, ki lahko sledijo zasnovi vašega projekta, namesto da pričnete od začetka in vlagate v popolnoma prilagojeno spletno stran.

Thumbnail

Prilagajanje prikaza spletnih mest na različnih napravah

V kolikor je potrebno vašo spletno stran optimizirati za mobilne in druge naprave, lahko Drupal zazna uporabljeni brskalnik ter prilagodi določeno temo zaslonu uporabljene naprave.

Thumbnail

Optimizacija spletnih strani (SEO)

Drupal spletna stran bo optimizirana za brskalnike z zagotavljanjem URL-jev naravnega jezika, trajnimi povezavami do vsebine, prilagodljivimi metapodatki strani in samodejno ustvarjeno XML datoteko z zemljevidom spletnega mesta. 

Thumbnail

Funkcionalnosti za skupnosti in večuporabniške portale

Drupal se namesti z moduli za forume, komentiranje, ankete, bloganje, RSS vire in mnogimi privzetimi uporabniškimi profili, medtem ko se lahko z veliko moduli in razvojem po meri ustvarjajo zamišljene oblike vsebin ali interakcij, kot to poznamo iz portalov kot so Facebook, YouTube in Flickr.  

Thumbnail

Urejanje vsebine in WYSIWYG orodja

Razpon osnovnih in dodatnih modulov zagotavlja visoko stopnjo uredniškega poteka dela in upravljanja glede na velikost organizacije ter količino upravljanih vsebin. Najrazličnejši moduli lahko zagotovijo različno raven nadzora WYSIWYG za urejanje, odvisno od kompleksnosti zahtev za urejanje. 

Thumbnail

Vgrajen iskalnik po vsebinah in uporabnikih

Drupalov notranji iskalnik privzeto zagotavlja standardne in napredne načine iskanja, ki se lahko prilagodijo. V kolikor želite v Drupalu uporabljati le Google brskalnik, se enostavno namesti dodaten modul, ki to omogoča.

Thumbnail

Delovanje na različnih okoljih za gostovanje

Medtem ko je standardna namestitvena konfiguracija za Linux, Apache in MySQL ali PostgreSQL, lahko Drupal po potrebi namestite tudi na Windows strežnike, ki uporabljajo IIS in Microsoft SQL Server, Solaris, BSD ali Mac OS X.