Naročniki

Na globalnem trgu razvijamo napredna spletna mesta in aplikacije

Več kot 300 različnih projektov

Naša ekipa, ki šteje že več kot 70 razvijalcev in razvijalk, v sodelovanju s tujimi agencijami skrbi za razvoj naprednih spletnih mest in aplikacij za globalno poznane blagovne znamke, kot so Nestlé, Qatar Airways, Addiko Bank, Radio France in UNESCO. V zadnjih desetih letih delovanja smo že večkrat uspešno dokazali, da smo zanesljivi partnerji pri razvoju ter si tako pridobili zaupanje najboljših. Izpeljali smo že več kot 300 projektov za več kot 80 različnih naročnikov.

Agiledrop razvoj naprednih spletnih rešitev in aplikacij

Več kot agencija za izdelavo spletnih strani

Na odprtokodnih platformah izpolnjujemo različne želje in zahteve naših naročnikov, ki po večini terjajo napredne rešitve po meri, tako na front-endu kot back-endu.

Razvoj naprednega intraneta za naročnika

Intranet

Napredna intranet aplikacija, preko katere poteka celotna interna komunikacija in delovni proces ekipe tujega naročnika.

Photo contest -  backend razvoj

Foto natečaj

Zaledni sistem za platformo, ki je omogočala nalaganje fotografij, ocenjevanje, glasovanje, starostno omejitev ter nekatera druga napredna filtriranja.

Razvoj WordPress vtičnika

Vtičniki

Celoten razvoj naprednih WordPress vtičnikov, ki so narejeni po meri naročnika.

Razvoj intranet sistema za prodajo

Rešitev za prodajo

Interno aplikacijo smo razvili tudi za naročnika, ki je za prodajno ekipo potreboval rešitev po meri.

Nekateri izmed naših zadovoljnih naročnikov

Naši naročniki so mednarodne organizacije, velike založniške hiše in agencije, za katere razvijamo različne projekte po meri, interaktivne rešitve glede na želje ter interne aplikacije, ki so zasnovane za specifične potrebe posameznih ekip.

Zaposlimo razvijalce