Prvi dan v pisarni? Sproščeno in udobno!

Agiledrop pisarna Ljubljana
Podjetje

Nova zaposlitev je že sama po sebi dovolj stresna - novo okolje, novi ljudje, nove informacije in nenazadnje nova rutina. Prav zaradi tega vse napore vlagamo v to, da se že prvi dan na novem delovnem mestu počutiš kar se da udobno in sproščeno.

Preden prideš prvič v pisarno

Preden nastopi tvoj prvi delovni dan v eni izmed Agiledrop pisarn (Ljubljana, Maribor, Celje ali Novo mesto), si v navezi z našo vodjo pisarne, Nano, ki bo bo poskrbela, da do tebe pridejo vse informacije v zvezi s prvim delovnim dnevom.

Nekaj dni pred začetkom tvoje nove zaposlitve pri nas dobiš uradni welcome mail, v katerem so zapisane vse informacije, ki jih potrebuješ za tvoj prvi delovni dan: kam in kdaj priti, kje parkirati, katera orodja uporabljamo pri delu …  V grobem si lahko tudi prebereš, kako bodo izgledali tvoji prvi 3 delovni dnevi. Tako vsaj približno veš, kaj pričakovati, poleg tega pa lahko še vedno postaviš dodatna vprašanja.

V dokumentu med drugim najdeš tudi imena in fotografije 3 ključnih ljudi, s katerimi boš na začetku največ v stiku. Trenutno nas je zaposlenih nekaj čez 60 in seveda nihče ne pričakuje, da že prvi dan ali teden poznaš vse po imenu. 

Agiledrop prosto delovno mesto

Prosta miza z opremo po želji te že čaka, vedno pa poskrbimo še za kakšno welcome presenečenje :)

Prvi dan v pisarni

Prvi delovni dan se običajno začne nekoliko kasneje (okoli 9:30), ko so ključne osebe že v pisarni. Fleksibilni delovni čas nam namreč omogoča, da v pisarno pridemo do 10. ure in res ne bi radi, da nov zaposleni pride pred vsemi ter ga s tem pahnemo v neprijetno situacijo, ko ne ve, kaj bi :)

Sicer pa te bo spet sprejela Nana, uredila bosta administrativni del prevzema opreme po tvoji izbiri ter druge malenkosti. Sledi še predstavitev širši ekipi in spoznavanju pisarne, tako da potem vsaj približno veš, kje so konferenčne sobe, prodajna in marketing pisarna ter seveda kuhinja s sladkarijami in zdravimi prigrizki. 

Med malico te peljemo na kavo, kjer bomo s tabo podelili vse pomembne informacije in trike, ki jih moraš poznati: kdo v podjetju kuha najboljšo kavo, kdo poje največ sladkarij in kje v bližini imajo najboljše malice.

Po pavzi običajno sledi sestanek z Domnom, višji vodja projektov. On te bo popeljal čez naš Playbook, pregled internih pravil za nemoten potek dela in dobrega počutja vseh v pisarni. 

Ekipa se neprestano širi

Navajeni smo, da se nam neprestano pridružujejo novi sodelavci, saj se naša ekipa neprestano širi, zato ne bo nihče čudno gledal “o, kdo pa je to”. Vsi smo že predhodno seznanjeni s tem, da se bo ekipa čez nekaj dni povečala, saj za to poskrbi Domen, ki na Slacku vedno pravi čas napove, kdo prihaja, v katero pisarno prihaja in kaj bo njegova zadolžitev (back-end, front-end, WordPress …). In verjemi, da se te zelo veselimo, saj vsak posameznik prispeva k temu, da smo kot ekipa še boljši!

Slack - new dev announcement

In ko se nam pridružiš na Slacku, ki je naše primarno orodje za komunikacijo, sledi še uradna in bolj osebna dobrodošlica:

Slack - new dev welcome

Dobro počutje zaposlenih je resnično na prvem mestu in vedno se maksimalno potrudimo, da je vsem čim bolj udobno, predvsem pa da se počutijo udobno in domače - že od prvega dneva dalje.

Kot sem že omenila, imamo 4 pisarne: Ljubljana, Maribor, Celje in Novo mesto. Delaš v tisti, ki ti je najbližja, seveda pa omogočamo tudi stalno ali občasno delo od doma, kar je odvisno od tvojega predhodnega dogovora in stopnje samostojnosti. V vsakem primeru imaš možnost, da 5 dni na mesec delaš od doma.

Agiledrop zaposluje! Govoriš PHP? Preveri še ostale ugodnosti, ki jih ponujamo zaposlenim in se prijavi na prosto delovno mesto!