Odprta delovna mesta

Odprta delovna mesta

Pridruži se predani ekipi digitalnih navdušencev in nam pomagaj ustvarjati prihodnost spleta.

Postani del naše zgodbe

Nudimo delo na zanimivih projektih svetovno znanih znamk v odličnih delovnih pogojih. Poleg tega vsem omogočamo uvajanje in mentorstvo, velik poudarek pa dajemo tudi ravnovesju dela in prostega časa.

Vsak član ekipe ima možnost, da najde zase idealen položaj znotraj podjetja, lahko pa se osredotoči na svoje področje in se v njem izpopolnjuje. Si želiš postati del super ekipe, ki te bo vedno cenila in ti stala ob strani?

Odprta delovna mesta

PHP razvijalec

Imaš izkušnje z razvojem spletnih mest v PHP-ju? Pridruži se nam in razvijaj kompleksne back-end rešitve za naše naročnike s celega sveta.

Ruby on Rails razvijalec

Zaposlimo razvijalce z izkušnjami razvoja v ogrodju Ruby on Rails, ki se bodo pridružili obstoječi ekipi na projektu za naročnika iz tujine.

Pisarne po Sloveniji in delo od doma

Agiledrop ima za zaposlene na voljo tri pisarne v Sloveniji. Z odpiranjem pisarn bližje tebi želimo zmanjšati čas, ki ga porabiš za vsakodnevni prevoz v in iz službe. S tem ti želimo omogočiti, da lahko več časa preživiš s svojimi bližnjimi, se ukvarjaš s hobiji ali tisti čas izkoristiš po želji. Za tiste, ki pa raje delate iz domače pisarne, omogočamo tako občasno delo od doma kot delo od doma za polni delovni čas.

Maribor

Tržaška cesta 37c2000 Maribor

Celje

Opekarniška cesta 15a3000 Celje

Ljubljana

Stegne 11a1000 Ljubljana

Zakaj izbrati Agiledrop

Omogočamo uvajanje pod okriljem mentorjev, kjer se novi razvijalci tekom uvajalnega projekta na uporabnih primerih priučijo najsodobnejših praks razvoja in dela z najnovejšimi tehnologijami.

Posebno pozornost posvečamo ravnovesju dela in prostega časa. Ne želimo, da bi člani ekipe na račun izgorelosti ali dodatnega dela manj časa preživeli z družino, s prijatelji in hobiji.

Transparentni smo tudi glede možnosti napredovanja. Poklicna pot in temu primerna plača sta pri nas jasno opredeljeni; trdo delo je vedno upoštevano in nagrajeno. 

To pa še ni vse, česar so deležni naši zaposleni. Poleg zgoraj navedenihtemeljnih vrednot naši ekipi omogočamo še mnoge druge ugodnosti.

 • Hiter odgovor

  V najmanj treh dneh odgovorimo na tvojo prijavo preko obrazca.

 • Spoznavni razgovor

  Če nas prepričaš, te povabimo na kratek razgovor preko video klica.

 • Tehnični razgovor

  Po uspešnem uvodnem razgovoru te povabimo na tehnični razgovor, ki poteka v ljubljanski, mariborski ali celjski pisarni, lahko ga pa izpeljemo tudi preko videoklica.

 • Tehnični preizkus

  Po tehničnem razgovoru ti dodelimo nalogo, da preverimo tvojo sposobnost reševanja problemov.

 • Ponudba

  V zadnjem koraku ti predstavimo našo ponudbo in ponudimo zaposlitev za nedoločen čas.

5 korakov do zaposlitve pri Agiledropu

Naše podjetje se stalno razvija in raste, zato prostora za nove spletne navdušence nikoli ne zmanjka. Spoznajte naš proces zaposlovanja.

10 najpogostejših vprašanj na razgovoru

Po koncu vsakega zaposlitvenega razgovora s kandidati zamenjamo vloge in jim damo priložnost, da nas vprašajo, karkoli jih zanima. Zbrali smo 10 najbolj pogostih vprašanj.

10 razlogov, da se pridružiš Agiledrop ekipi

Na razgovorih je pogosto vprašanje: “Zakaj bi radi delali za nas?” Tokrat predstavljamo 10 razlogov, zakaj mislimo, da se moraš prijaviti za zaposlitev pri Agiledropu.